Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Terje Bendiksby/SCANPIX

Notodden og Malmö spilles

Sjekk oddstipset som kan sørge for litt ekstra kroner i kassa

Langoddsen byr på Tippeliga, 2. divisjonsfotball og fotball fra mange andre europeiske ligaer. Tour de France kan også spilles, og man kan kombinere lørdagens objekter med Tippeliga- og Adeccoligaobjekter som spilles i morgen. Vi ser nærmere på to lag vi forventer at vinner på hjemmebane.

Notodden - Fana
Notodden er avdelingens sterkeste hjemmelag med 6-0-0 og en målforskjell på 30-4. De tapte borte for Asker i toppkampen sist, og nå må Notodden ha tre poeng for kapre tabelltoppen igjen.

Vi leser på Notoddens hjemmeside at Notodden-trener Brede Halvorsen har varslet endringer i laget etter til tider laber innsats mot topplaget Asker sist helg. Dessuten er noen spillere usikre pga skade. Tor Mattis Kåven pådro seg en krampe i forrige kamp, men er aktuell for kampenpå lørdag. Avgjørelse blir tatt i forkant av kampen Jeton Petisha måtte også gå av banen med skade i det ene benet. Han trente imidlertid for fullt i går og er sannsynligvis spilleklar lørdag. Tarje Dale sliter med litt lyskeproblemer, og det blir ikke klart før rett før kampen. Lars Lien har også hanglet litt den uken med litt murring i låret. Om han skal spille avklares også i forkant av kampen.

Fana sliter i bunnen og er helt ute av form med 0-1-4 på de fem siste. De vant 2-0 over Åsane på bortebane i mai, ellers er alt på bortebane tapt. Lite info å finne om dagens lag, men her skal de være bortimot sjanseløse uansett hvem de stiller med.

Det blir nok ikke mange poeng Notodden avgir på hjemmebane denne sesongen. Fana er på ingen måte noen kandidat til å få med seg noe fra Idrettsparken. Fana spiller helt uten press, siden alle forventer tap. Det holder ikke likevel, dette skal Notodden ta. Oddsen for at de vinner er 1,15. Oddsen for at Notodden vinner med to mål eller mer, noe de har gjort i fem av seks tilfeller hittil, er 1,38. Denne skal med på dagens kupong.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Malmö FF - AIK
Allsvenskan. Malmö henger bra med i år, og de ligger i øyeblikket på andreplass, fem poeng bak Helsingborg. De er sterke hjemme, tallene er 6-1-0 totalt, 16-5 i målforskjell.

AIK vant serien i fjor, men har slitt mer i år. De ligger helt nede på kvalik-plassen, kun to poeng foran bunnlaget Åtvidaberg. På bortebane har de ikke bedre enn 1-1-5 totalt, og pinlige 4-13 i målforskjell. De to siste bortekampene er tapt 0-4 for Elfsborg og 0-4 for IFK Göteborg. Men, om man er ute av form på reise, så har i det minste hjemmeformen innfunnet seg, og AIK har nå vunnet sine tre siste hjemmekamper. Om det er verdt noe i dag, borte mot seriens nest beste hjemmelag, gjenstår å se.

Når Allsvenskan er halvspilt, slik den var forrige uke, snur serien. Disse lagene møttes derfor også sist helg, og da leverte AIK bortimot årsbeste på hjemmebane og vant 2-0. Innbyrdes oppgjør viser forøvrig at det står 7-3-0 på de ti siste spilte i Malmö. Det er 14 år siden AIK vant en seriekamp i Malmö.

Begge lag har lagt ut tropper og skadeinformasjon på sine nettsider. Malmö forteller: Wilton Figueiredo och Ivo Pekalski är tillbaka i truppen efter att båda ha varit avstängda senast. Saknas gör däremot Edward Ofere, efter att ha dragit på sig en grov utvisning – rött kort direkt – på Råsunda. På skadefronten något ljusare. Markus Halsti har börjat träna på gräs med boll, men är inte i normal träning än. Alex Nilsson ligger steget efter, men är inte långt borta."

Ingen skader eller suspensjoner hos AIK.

Malmö fikk det vanskelig sist da de fikk straffe i mot etter 6 sekunder og deretter en spiller utvist. I dag tror vi de er meget revansjesugne og tar en klar hjemmeseier mot AIK, enda en gang. Hjemmeseieren belønnes med 1,55 hos Norsk Tipping, og vi tar med denne i en dobbel. Vi setter 200 kroner på lørdagens dobbel til 2,14 i odds. Fristen er klokken 15.55.

46. Notodden - Fana (0-1) 1,38 5,20 3,00
59. Malmö FF - AIK 1,55 3,25 4,50

Samlet odds 2,14

Klikk her for å levere dette spillet.

Sportspill.no on Facebook