Nettavisen.no

Tjenester

Ønsker du deg en «friend with benefits»?

«Friends with benefits» er en betegnelse for venner som har sex, uten å ha romantiske følelser eller forpliktelser ovenfor hverandre.

For mange er venne-sex et veldig godt alternativ når man ikke ønsker et seriøst forhold. Man får muligheten til å dele hyggelige og intime stunder med noen man liker godt, samtidig som friheten blir ivaretatt. Tenner du på ideen om venne-sex, men fortsatt ikke møtt noen med samme ønsker? Da bør du sjekke ut tjenesten C-date.

Klikk her for å finne andre som kun ønsker venne-sex

Her finner du din neste «friend with benefits»

C-date er en erotisk og diskret møteplass som passer for kvinner og menn som ser etter uforpliktende forhold og seksuelle eventyr. Datingtjenesten er basert på et unikt matchingsystem hvor medlemmenes personlige preferanser og mål genererer veldig relevante treff - uansett hva dine seksuelle ønsker skulle være.

Artikkelen fortsetter under faktaboks og bilde

Fakta: Klikk her for å lese hvilke regler du bør følge ved venne-sex

Klikk for å åpne faktaboksen
 

1. Sett reglene på forhånd.
2. Ikke ha vennesex med en som leter etter den rette.
3. Behandle hverandre med respekt og høflighet.
4. Ikke ring hverandre fra jobb, kun hjemmefra og helst på kveldstid.
5. Ikke gå ut og spis sammen.
6. Ikke presenter hverandre for familiemedlemmer.
7. Avklar om forholdet skal holdes hemmelig for vennegjengen.
8. Bruk prevensjon, husk at h*n kanskje treffer flere enn deg.
9. Hvis dere også dater andre, styr unna venner og venners venner.
10. Hvis en av dere merker tegn til sjalusi, avslutt forholdet.

Kilde: Askmen.com

En utpreget fordel med C-date er at det både er ukomplisert og uforpliktende. Allerede siden C-date ble grunnlagt i 2008 har over 380 000 nordmenn testet siden, og man ser et særlig økende antall av registrerte kvinner som søker menn med like preferanser som seg selv.

Slik går du frem

C-date kan du opprette en erotisk profil helt gratis og fullstendig uten forpliktelser. Enkelte funksjoner er imidlertid kun tilgjengelig for betalende Premium-medlemmer. For å oppleve alle fordelene med C-date, vil du sannsynligvis ønske å oppgradere til premium-medlemskap før eller senere.

Fordelene for Premium-medlemmer er at man kan se profiler i sin helhet, inkludert bilder av dine matcher og deres fulle erotiske gallerier. I tillegg kan du som Premium-medlem sende personlige meldinger til dine kontakter.

Kom i gang med C-date gratis her