Nettavisen.no

Tjenester

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto

Ny, genial nettbutikk: Nå kan du kjøpe helsekost til svenske priser!

Maxhelse gjør det lett for oss nordmenn å ta vare på helsa

Det er mange grunner til at vi trenger helsekostprodukter. Blant annet har mange nordmenn behov for ekstra tilskudd av D-vitaminer når mørketiden slår inn over det norske land, C-vitaminer for å holde seg frisk i vinterkulden, eller Omega3 for å redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer.

Utfordringer er imidlertid at helsekost i Norge koster skjorta. Derfor priser vi oss lykkelige over at man nå kan handle produktene til svenske priser - merk den nettbutikken Maxhelse.

Ta vare på helsen din - spar masse penger!

MaxHelse er en ny svensk nettbutikk hvor du kan bestille helsekost fra Sverige for opp til 320 norske kroner, uten å betale verken moms eller toll. Nettbutikken fører varer som blant annet ulike kosttilskudd, produkter for vektreduksjon, proteinbarer og andre helseprodukter.

Ser vi for eksempel på C-vitaminer i tablettform koster dette 4 kroner per tablett i Norge. På Maxhelse kan du få C-vitaminer i pulverform som kun koster 1 krone. For en familie som tar C-vitaminer hver dag, kan man i løpet av året spare hele 4 380 kroner!

Et annet eksempel er favoritten K2 som du i Norge må betale 4,50 kroner per tablett. På Maxhelse er prisen kun 1,60 per tablett - og det i tillegg til at det ikke er noen bindinger eller abonnement du må ta hensyn til. I tillegg får du samme lave pris, uansett volum.

Når du handler på Maxhelse vil du hele tiden ha oversikt over hvor langt du er fra 320 kroner, slik at du holder deg innenfor grensen på hva du kan bestille før du må betale moms og toll. Når du har nådd 320 kroner bestiller du varene hjem, betaler for varer og frakt og etter 5-7 dager vil du motta alt av helseprodukter du trenger på ditt lokale postkontor eller post i butikk.

Dette er helsekosten du trenger i hverdagen

Vår anbefaling av produkter alle nordmenn trenger i hverdagen er Omega 3, D-vitaminer (spesielt på vintertid) og C-vitaminer. Dette kosttilskuddet hjelper deg å ivareta den gode helsen, og reduserer risikoen for sykdom.

Trenger du imidlertid mer energi i hverdagen, kan kosttilskuddet Ginseng være noe for deg. Ginseng øker utholdenheten, konsentrasjonsevnen og motstanden mot stress. Ginseng har også blitt brukt for å forbedre fysiske og mentale prestasjoner. Ellers kan du også på Maxhelse kjøpe proteinbarer til kun 18 kroner stykk (!).

Kort oppsummert; på Maxhelse finner du helseprodukter du trenger - og det til lave priser!

Klikk her for å handle helsekost til faste lave priser