Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Ny oddsgevinst i kveld?

Vi lar uavgjortlaget Colchester gjøre jobben i fredagens oddstips.

Sportspills meny fredag:
Lesernes oddstips fredag
Trav Biri: Superduell mellom elitehester
V75 Forus: Millionfest i vest

Langoddsen innledes med skiskyting og fotball fra Asiamesterskapet. Bundesliga starter opp etter juleferien, og det spilles fotball på lavere nivåer i blant annet England, Spania og Italia, men det er herrenes håndball-VM som dominerer programmet. Vi lar imidlertid gutta spille én kamp før vi eventuelt begynner å sette penger på denne turneringen.

Gårsdagens ishockeydobbel til 2,70 i odds gikk inn, og tilbakebetalingsprosenten på oddstipsene i 2011 er nå på pene 126 prosent.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Colchester - Bournemouth
League One. Colchester røk 0-4 for Swansea i FA-Cupen forrige lørdag. Formen er nedadgående med 0-2-2 på de fire siste og 11 baklengsmål i de tre siste spilte. Colhester ligger midt på tabellen i den jevne League One. Det er bare 3 poeng opp til play-off og de har et par kamper til gode på flere av de andre. Colchester skal være blant de bedre lagene i League One, men 4-6-2 på hjemmebane totalt er litt for lite effektivt. Med 7-10-4 totalt er de ligaens mest uavgjortspillende. Det er ingen nye skader i laget, og vingen Vincent er tilbake. Wilson, Okuonghae, O'Toole og Knudsen er fortsatt ute, og forsvarsspiller Tierney er på vei til Norwich. Manager John Ward skal prøve å hente inn forsvarsspiller(e) på lån i løpet av januar, men så lenge Beevers på venstre back holder seg skadefri ser det greit ut.

Nyopprykkede Bournemouth ligger på 2. plass. De har 2-5-4 totalt på bortebane og går for opprykk igjen. Mange pustet lettet ut da manager Eddie Howe og hans assistent Jason Tindall takket nei til tilbud om jobb først til Crystal Palace og så Charlton, men nå har Burnley kommet med et tilbud til suksess-douen og man biter igjen negler. Den viktige høyrebacken Adam Smith har hvertfall forlenget sin låneavtale med klubben. Det er ingen nye skader i laget, og spissen Symes var tilbake etter skade og fikk 15 minutter mot Plymouth sist lørdag. Garry er fortsatt ute, men det ser bra ut med Bournemouth.

Hjemmelaget har 0-0 og 3-3 i sine to siste på Colchester Community Stadium, og når de har spilt uavgjort i halvparten av hjemmekampene hittil blir vi sittende å lete etter argumenter for hvorfor det ikke skulle bli uavgjort nå også. Vi finner ingen slike argumenter. Bournemouth er i best form, men de har bare vunnet to bortekamper, fem har endt med U. Colchester kommer til å gjøre mye for å stramme opp det defensive, og vi kan lett se for oss 0-0 eller 1-1 i denne. 2,95 på U blir fredagens spill. Vi setter 100 kroner på denne singlen, spillefrist er klokken 20.40.

25. Colchester - Bournemouth 2,25 2,95 2,55

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill