Gå til sidens hovedinnhold

Ny og spennende nettdating

Datingtjeneste relanserer med lekkert design og ny funksjonalitet.

Er du på jakt etter en kjæreste eller en å dele livet med? Side2 Match er kjent som Norges og Nordens største datingtjeneste på nett, og nå har tjenesten slått seg sammen med Europas ledende datingtjeneste på nett - Meetic, og blitt enda bedre.

Les også: Slik lykkes du med nettdatingen

Det «nye» nettstedet, som fortsatt heter Side2 Match, tilbyr dating i nytt og lekkert design. Det er enklere å bruke og inneholder en rekke nye og smarte funksjoner som gjør nettdatingen både morsommere og mer spennende. Av nyheter kan vi nevne:

* Popup/varsel når andre ser på din side

* Bildealbum

* Dine lister

* Personlige quiz

* Skjule profiler

* Bedre navigering

* Søk på like profiler

* Skriv melding direkte på profilsiden til den du besøker

* Bedre meldingstjeneste

* Instant messenger / Chat

* MatchMobil

Flere søkemuligheter
Dersom utseende betyr mye for deg, kan du nå bla og bla og bla i bilder til du finner en du liker. Enkelt og greit. Eller du kan søke partner på interesser, som før. Med personlig quiz kan du også invitere andre til å ta din quiz, og bli kjent på den måten. Eller du kan chatte med en du finner interessant - mulighetene er uendelige.

Klikk her for å gå direkte til Side2 Match

Medlemmer online
Du kan nå selv velge tre forskjellige måten å få online medlemmer presentert for deg. I tillegg til at du får presentert alle profiler som er online, får du også foreslått profiler som kan passe for deg, daglig.

Vi finner livspartneren
En helt ny tjeneste fra Side2 Match er den avanserte matchingtjenesten Match Affinity. Her må du ta en omfattende personlighetstest med hele 97 spørsmål som gjør at vi blir godt kjent med deg, og kan finne fram til de perfekte matchene for deg.

Personlighetstesten er helt ny, og utformet av en gruppe psykologer som er spesialister innen psykometri og dynamikken i menneskelige forhold.

Det er viktig at du tar deg god tid til å svare på spørsmålene, slik at vi har det beste grunnlaget for å finne dine beste matcher. De fleste bruker ca. 45 minutter på å fullføre testen.

Klikk her for å gå direkte til Match Affinity

Med andre ord inneholder Match nå alt som skal til for at du skal finne deg en partner.

Her finner du Side2 Match i helt ny drakt!!

Les også: Slik blir du en mannemagnet
Les også: Slike profiler tenner kvinner på