Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

Ny seier til suksessduoen?

Jærvsø Ole viser voldsom fremgang og blir et herlig holdepunkt onsdag. Sjekk våre V65-tips.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Etter en mislykket debut for sin nye trener i den tredje siste starten har pilen kun pekt en vei for 11 Jærvsø Ole, og i den tredje avdelingen i kveld tror vi Järvsöfaks-sønnen knuser all motstand til slutt. I den nest siste starten var 3-åringen en totalt overlegen vinner på fine 31.6 full vei, men det var en klart forbedret utgave av Romtveit-traveren vi fikk se mot årgangseliten med Dotterud Teddy i spissen i den siste starten.

Fra tredje innvendig så andrevalget i spillet strålende ut for dagen, og hesten gikk helpigg i mål på stramme strikker ved sjetteplassen på 31.4 full vei ved den anledningen. Hesten satt ikke fast, men når de la inn en sisterunde ned mot 27.0 der fremme i front sier det seg selv at det var umulig å hente noe til slutt (holdt dog samme farten som de beste nedover oppløpet).

Vi synes ikke hesten så veldig plaget ut den gangen, og vi er rimelig trygge på at vi her snakker om en hest i rivende utvikling. Fartstreningen på sisterunden i den siste starten har trolig gjort veldig godt, og krefter har aldri vært mangelvare (nå virker det også til at hodet er i ferd med å følge med i svingene).

Vår rangering: A: 11 B: 2-1-8 C: 7-12-3 D: 10-5-4-9

Det ble bra klaff på våre spilleforslag på Forusi går, og når både Onlymede og Mieux Di Quattro innfridde som våre bankere for dagen ble totalt litt i overkant av 8.000 kroner innspilt.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

To hester gjør opp i V65-2?
Vi satser i hvert fall på at vinneren er å finne blant våre to utvalgte på våre to største spilleforslag i et flott 3-årsløp i den andre avdelingen, og klart først setter vi 2 Grandiezel. Vi likte veldig godt Tomali Sandy-sønnen når han kneblet svært gode E.M. Hercules ved triumfen på fine 18.3 full vei i Harstad i den nest siste starten, og etter grov startgalopp i debuten for Trond Anderssen leverte 3-åringen en svett opphentning til femte i et relativt tøft 3-årsløp i et V75-løp på Leangen i den siste starten. Nå har både trener og kusk blitt litt mer kjent med den lovende krabaten, og fra et optimalt spor i kveld tror vi på en topp vinnersjanse.

En lei nøtt å knekke kan dog 4 Melvin Zoot vise seg å bli, og fra spiss er den startkjappe Golden Globe-sønnen hesten å slå. 20-prosenteren i spillet viste seg brennkvikk i vei i den siste starten, og uten galoppen i den siste svingen (kvikt oppløpet etter den fadesen) hadde trolig fjerdevalget i spillet kjempet om seieren mot gode hester som Gary`s Coktail og Duen`s Photo ved den anledningen. Mathisen-traveren virker således til å være i rivende utvikling, og vi er nå rimelig trygge på at vi har omtalt de to beste hestene i feltet. Helt støe på beina er ingen av de, men vi satser på at i hvert fall en av de får klaff på løpet.

Vår rangering: A: 2 B: 4-3-6-5-11 D: 10-12-7-9-1

Annonse: Øivind Grøstad lanserer en helfrekk bankerkandidat i V65-3 på Bjerke.

V65-1, 2140 meter voltestart
Blytung favoritt i innledningen blir 1 New York Gangster med sine 84 %, men vi kan bare ikke banke denne hesten. Det er som undertegnede har påpekt tidligere at det er mange måter å se løpene på (og vurdere de enkelte hesters prestasjoner), og når fagbaldene nærmest går av hengslene etter Classic Photo-sønnens siste triumf på enkle 18.4 i skrotlag (rundt 20.0 siste tusen...) forstår vi mindre. 3-åringen trøblet med aksjonen stort sett hele veien, og det var stumme bein i målgangen ved den anledningen.

Det sies dog at det ikke slo heldig ut at man rev fremskoene av storfavoritten den gangen, men hva var da årsaken til at Hamre-traveren på hver sving i den nest siste starten trøblet voldsomt med travet? Nei, etter vårt skjønn er dette snakk om en hest som åpenbart sliter litt med det helsemessige (ble da også strøket av stevneveterinæren i en tiltenkt start forut for den siste starten), og vi synes Frode Hamre har matchet denne hesten helt optimalt i enkle omgivelser hele veien. Mot klart skjerpet motstand tyr vi da selvsagt til garderinger, og vi har i hvert fall til gode å se at dette skal være snakk om en riktig blåser.

Det er vel også bare slik at Eirik Høitomt bak 3 Naomi Laser bomber til tet, og med relativt gode treningsrapporter i ryggen tror vi ikke rogalendingen slipper føringen frivillig. S.J.`s Photo-datteren løste veldig bra fra et litt trang andrespor i den nest siste starten, og innsatsen til fjerde på 18.6 full vei ved den anledningen var veldig bra. 5 Opus One F.H. viste igjen litt av den han kan ved den overlegne triumfen på 17.9 full vei i den siste starten, og med et nytt feilfritt løp kjemper trolig Olsen-traveren i fremste rekke på ny.

Innfridde som vår banker i den siste starten gjorde 7 Dornenkøning, og selv om det er litt tøffere i mot ved denne anledningen, skal Romtveit-traveren være tidlig aktuell med det siste løpet innefor vesten etter litt pause. Kanonform holder 13 Quitero Santana, men det må løse seg litt fra en vanskelig utgangsposisjon i fra andre rekke på 20 meter tillegg for at Braaten-traveren skal kunne gå helt til topps (men en lusen 5-prosenter skal det ikke være snakk om).

Vår rangering: A: 1 B: 3-5-7-13 C: 4-6-12 D: 14-11-10-8-2-9

V65-4, 2140 meter voltestart
I dette flotte kaldblodsløpet støter vi på dagens største favoritt i form av 3 Stjernelyn med sine voldsomme 88 %, og selvsagt skal det dreie seg om en solid vinnersjanse for den formsterke Spang Best-sønnen. Etter en rekke sterke innsatser ble det en lett V75-triumf i den siste starten på enkle 27.5 på en krevende bane på Forus i den siste starten, og fra tet er 9-åringen hesten å slå på ny. Vi liker dog å støtte oss til litt statistikk, og er det tilfeldig at Thomte-traveren ikke har vunnet løp på landets hovedbane siden 2006? Ikke vet vi, men at storfavoritten vinner et slikt løp ni av ti ganger som prosentene skulle tilsi har vi ingen tro på.

Vi takserer 9 Mjølner Faks til å være en vel så god hest, og vi forventer at Järvsöfaks-sønnen er ytterligere forbedret i sin andre start for sin nye trener Jan R. Mjølnerød. Vi synes 9-åringen gikk et kanonløp til sølv på 26.2 full vei i debuten for den dyktige østfoldingen, og at den svært kapable krabaten kun skal være krysset av på snaue 14 % av de innleverte kupongene finner vi litt merkelig.

Rett i ryggen på hestene fra strek ned startsiden med løpesnor fra 20 meter tillegg er trolig 11 Amor Even, og med en oppløftende fjerdeplass på fine 25.2 over en sprint mot eliten i Drammen sist mistenker vi at Pål Even-sønnen er på vei mot sin sedvanlige hysteriske vinterform. Vi har ikke glemt hvordan Weberg-traveren speedet inn til en høyst overraskende seier i Lars Laumbs Løp i februar i fjor, og da snakker vi om en fullstendig bortglemt 4-prosenter i spillet.

Vi forventer at det vil bli et veldig offensivt opplegg fra Bjarne Syvertsen bak 7 Sjefsbrunen ved denne anledningen (og det vil i så fall ikke gagne storfavoritten), og vi lar den formsterke Sjefen-sønnen få en plass på vårt store system (en seier er rett rundt hjørnet).

Vår rangering: A: 3 B: 9-11 C: 7-5-10 D: 4-1-8-6-2

Nettavisens spilleforslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

V65-5, 2100 meter autostart
Dette ligner et garderingsløp, og på vårt store system stryker vi kun tre hester. To hester hever seg dog litt over mengden på form, men den beste kusken av de to har 8 Sweet Lady fått i form av meget dyktige Ole J. Østre. Igor Brick-datteren har stått for to flotte innsatser til sølv bak to svært gode hester i to sprintløp nå på slutten, og med litt klaff på løpet fra en litt kinkig utgangsposisjon tror vi 4-årshoppa skal ha gode sjanser til å speede ned samtlige til slutt som en foreløpig 16-prosenter i spillet.

Den andre hesten med kanonform er 6 Yvanna R., men det spørs om Mette S. Fløttum får fart på den litt spesielle Gidde Palema-datteren. 5-årshoppa er uansett snakk om en litt variabel type, og da snakker vi vel om en kraftig overspilt 86-prosenter i spillet.

På vei opp i form er 1 Lanfranco Tab, men det må løse seg litt for Daquet Rapide-sønnen fra et litt sjanseartet innerspor (vi tror ikke 5-åringen er kjapp nok til å forsvare sitt innerspor). Frode Hamre ligger litt lavt med stallhesten 7 K.L.M. The Black, men selskapet er ikke verre enn at Credit Winner-sønnen bør være seiersaktuell med det siste løpet innenfor vesten etter litt pause.

Utstyrt med en god kusk i form av Dag S. Dalen har 10 Northern Territory blitt, og når det som regel blir litt kjøring i disse stallmannsløpene ser vi ikke bort i fra at Angus Hall-sønnen blander seg inn i striden helt der fremme til slutt. Bedre enn raden er 9 Needlefish, og fra et optimalt smygspor skal From Above-sønnen være snakk om en tidlig gardering.

Vår rangering: A: 8 B: 6-1-7-10-9 C: 2-3-4 D: 5-11-12

V65-6, 1609 meter autostart
Vi kan ikke skjønne annet enn at det må ligge an til en meget luftig innledning på dette løpet med en rekke meget startkjappe hester i første rekke bak startbilens vinger (og da åpner vi opp for at det kan komme en smell på vårt store system), og med forventet tøft tempo på forestillingen tror vi spurtsterke 6 Victory Håleryd skal ha en solid mulighet til å være fremst når pengene skal fordeles til slutt (kun markert på hver femte kupong!).

Pine Chip-sønnen vant enkelt etter et tøft løp utvendig i den siste starten på 15.1 over dagens distanse før litt pause i den siste starten, og selv om konkurransen ikke var av den skarpeste sorten ved den anledningen så Midtfjeld-traveren strålende fin ut (og han liker seg godt vinterstid).

En helt riktig oppgave foran seg har 3 Baltic Dream, og med den formen Dream Vacation-sønnen viser om dagen skal det være snakk om en opplagt gardering. Anderssen-traveren stod på sterkt til tredje etter å ha blitt brukt hardt innledningsvis i den siste starten, og det virker nå til at 5-åringen ikke er dønn avhengig av teten for å kunne vinne løp.

Det kan fort bli posisjonen utvendig for leder på ny for 5 McCormick, men mot ikke alt for skarp motstand kan det gå veien allikevel for et av årets forvandlingsnummer (tjent over 450.000 kroner i år). Vi er litt skeptiske til 2 Varenne S. all den tid det ser ut til at Steinar Holm overhodet ikke har form på stallen om dagen, men på sitt beste er Diamond Way-sønnen kapabel til å kunne lede rundt om.

Vår rangering: A: 6 B: 3-5-2 C: 1-11-12-9-7-4 D: 8-10

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 360, 720 og 2080 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld!