Nettavisen.no

Tjenester
(King.com)

Nye godbiter fra nettspillverdenen

Her er de nyeste nettspillene, som ble lansert mot slutten av årsskiftet.

Synes du vinteren er lang? Koble av og senk pulsen med noen morsomme nettspill.

På våre nettspillsiden levert av verdens største nettspilleverandør King.com, finner du spill i alle kategorier, fra ord- og kortspill, til strategispill, actionspill og sportsspill. Her er guiden til våre nyeste nettspill.

Glad i klassiske spill? Du finner både Scrable, Backgammon, Sjakk, Uno, Sudoku med flere på vår spillside.

Farm King
Et av de aller nyeste spillene, som ble lansert i desember. I Farm King er det du som en storbonden, og du har tre dager på deg, til å få dine dyr og avlinger til å vokse seg store. Velg hvilke du vil satse på, og pass på å gi de nok vann, sol og gjødsel for å få de til å yte maksimalt.

Spill her!

Carnival Shootout
Et morsomt skytespill hvor det er om å gjøre å skyte og treffe flest mulig dyrebilder, som er i bevegelse. Det er 3 nivåer med unike dyr på hvert av dem, og krevende skyteskiver beveger seg og gjør dette spillet morsommere enn en tur i berg-og-dalbanen. Kan du lokke de hemmelige dyrene frem fra gjemmestedene?

Spill her!

Letter swop
Bytt om på bokstavene for å lage ord horisontalt og vertikalt. Du kan bytte både til høyre og venstre, oppover og nedover. Etter hvert bytte, får du poeng for ordene du har laget. Pass på å tenke deg godt om slik at du lager de beste kombinasjonene. Du har bare fem trekk før omgangen er over.

Spill her!

Domino Lineup
Spillebrettet er tomt, og du skal fylle det med dominobrikker. Bygg opp, ned, til venstre eller til høyre. Bruker du lang tid, vil etterhvert spillbrettet begynne å krympe. Når du er klar plinger du i klokken, så vil poengene dine bli telt opp.

Spill her!

Aztec Drop
Aztekerne bygde et system av underjordiske tunnler for å hylle sine guder. De fylte dem med verdifulle skatter, men nå behøver du disse for å finansiere din ekspedisjon. Du må få den grå kulen fra øverst til nederst via tunnellene, ved å klikke på steinblokkene så de forsvinner. Både steinblokken og kulen påvirkes av gravitasjonen, noe som gjør det enda litt mer utfordrende.

Spill her!

Du finner også mange andre typer spill på King. Klikk her for å gå direkte til startsiden.

Turneringer og jackpott
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill, har du mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter. Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten.

Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
King er mer enn bare et nettsted der du kan spille ferdighetsspill. Det er også et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!