Nettavisen.no

Tjenester
Omega-3 er et populært kosttilskudd som blant annet forebygger hjerte- og karsykdommer samt aldersdemens.
Omega-3 er et populært kosttilskudd som blant annet forebygger hjerte- og karsykdommer samt aldersdemens. (yayimages.com)

Nye Omega-3: For deg som vil ha de beste råvarene

Naturlig omega-3 vurderes nå av mange som bedre enn høykonsentrert.

Etter en vinter med lite sol og mye influensa er vi nordmenn mer enn gjennomsnittlig opptatt av å holde oss friske og helse generelt.

Og selv om vi har et stort fokus på kosthold og trening så er ikke alltid det nok.

Styrker immunforsvaret og forebygger
Omega-3 er et populært kosttilskudd mange sverger til, fordi det har så mange gunstige effekter på kroppen.

Fettsyrene EPA og DHA i omega-3 har en dokumentert virkning på hjerte, hjerne og syn. I tillegg finnes det også mange som mener at omega-3 styrker immunforsvaret og dermed forebygger mange sykdommer.

Ny og forbedret utgave
Nå har produktet kommet i en helt ny og forbedret utgave som kan være enda mer gunstig for nordmenn som er opptatt av å holde seg i form. 

Det er i dag flere konsentrerte omega-3 produkter på markedet enn det er naturlige, og det skyldes at høykonsentrerte produkter har et mye høyere innhold av DHA og EPA.

Nå mener derimot mange at et naturlig innhold er bedre for kroppen og at innholdet i større grad tas bedre og raskere opp i tarmen.

Absorberes best i naturlig form
Forekomsten av de langkjedede monoumettede fettsyrene (LC-MUFA), antioksidanter, DPA og andre omega-3 fettsyrer som skal ha en god effekt på kroppen, blir altså ikke absorbert like godt når oljen er høykonsentrert.

Høykonsentrerte oljer harskner også raskere enn naturlige oljer, fordi de blir mer behandlet.

Naturlig fremstilt i Norge
Den eneste leverandøren av det nye omega-3 tilskuddet er norske Good For Me (goodforme.no) Omega-3 fra Good For Me er et helt nytt produkt på markedet, som inneholder 28,1 % naturlig omega-3, 45 % naturlig LC-Mufa og har en Totoxverdi på rundt 3.

Totox sier noe om verdien på oksidasjonen, som igjen fører til harskning. Anbefalt Totoxverdi er under 26 på dette. De fleste omega-3’er har mye høyere Totoxverdi.

Introduksjonstilbud
Som et introduksjonstilbud på nye Omega-3 nå får du en forsendelse med 120 kapsler (2 måneders forbruk) til kun kr 149,50. (Ordinær pris 299,-)

Klikk her for å prøve nye Omega-3 til kun 149,50.

Kjøper du både nye Omega-3 og Superfrukt får du 50% rabatt på begge, samt 10% kvantumsrabatt hver gang. Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet legger du bare begge varene i handlekurven.

Klikk her for å prøve både Omega-3 og Superfrukt til 50% rabatt.