Nettavisen.no

Tjenester
(King)

Nye spill med pengepremier

Nye utfordringer på våre spillsider. Vil du ha spenning kan du velge å spille om ekte penger.

Har du lyst til å teste ut noen nye spill, bør du avlegge våre spillsider et besøk. Tre nye spill er lansert den siste tiden og flere nye er på gang.

I tillegg finner du hundrevis av andre spill å velge mellom, så det skal ikke være vanskelig å finne en favoritt å koble av med i helgen. Vil du ha litt ekstra spenning kan du velge å spille om ekte penger...

Domino Lineup
Skal du få en høy poengsum i det nye spillet Domino Lineup, er det om å gjøre å være rask på avtrekkeren. Kombiner brikker opp og ned, til høyre og til venstre, og forsøk å samle så mange poeng som mulig. Er du for treig krympes spilleflaten og det blir vanskeligere å bygge lange dominorekker. Når du har fylt brettet ringer du med bjellen, og poengene legges sammen.

Spill her!

Love me love me not
I dette spillet er du en av mange prinsesser som skal prøve å vinne prinsens hjerte. Til det trenger du hjelp av den magiske blomsten. Hvis du plukker kronbladene riktig så kommer prinsen til å falle for deg.

Spill her!

Klicker klacker
Klicker Klacker 2 er det ultimate puslespillet som kombinerer enkel moro med strategiske vrier. Fjern så mange fargede kuber som mulig for å komme videre til neste nivå. Planlegg trekkene for å samle store grupper av samme farge, slik at du får en høyere score.

Spill her!

Spill om penger
På våre spillsider finner du kun ferdighetsspill, og derfor har du også mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter. Selv om det i en del av spillene kan føles som om du spiller alene, blir sluttsummen alltid matchet opp mot en motspillers, slik at du har muligheten til å vinne juveler eller penger og jackpotter.

Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten. Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Nettsamfunn
Våre spillsider er utformet som et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!