Nettavisen.no

Tjenester
(Disney)

Nyhet: Leseopplæring med Donald

Lær barnet ditt å lese med et nytt blad fra Egmont; Donald Junior.

I dag begynner man tidlig med leseopplæring i skolen, og allerede ved slutten av 1. klasse skal barna kartlegges ved hjelp av en leseprøve. Er han eller hun på «track» eller ikke?

Tilbud fra Norgespasset: Les og lær med Donald

Lærerne oppfordrer foreldrene til å bruke tid sammen med barnet på lesingen. Store klasser med mange, urolige småtasser og få lærerressurser går sjelden hånd i hånd.

Har du derfor et barn som enda ikke har lært å lese eller et barn som skal begynne i 1. klasse nå eller om ett år, kan redningen være et abonnement på Donald Junior - et nytt blad fra Egmont som nettopp skal oppmuntre barnet til å lære å lese.

La barnet lese selv
Noen synes det er vanskelig å få barnet til å lese, og ender ofte opp med å lese for barnet selv. Et triks er å bytte på å lese annenhver setning, eller annenhver side, noen synes det går lettere da. Man skal heller ikke velge for vanskelige bøker sier ekspertene, for da dreper man fort lysten.

Mestring er stikkordet å ha i minnet når du skal hjelpe barnet lære å lese, og et spennende, morsomt eller på annen måte engasjerende lesestoff er alfa omega.

Donald Duck Junior
Egmont har nå kommet med et eget blad for de som skal lære å lese. Donald Duck Junior er en god introduksjon til leseglede og gode Donald-historier. Det er samme serieforfattere og tegnere som de fleste av oss kjenner fra Andeby universet, men med Donald Duck Junior legges det vekt på flere oppgaver. I tillegg til lesing kan barne sitte i timevis å telle, fargelegge, skrive og tegne.

Medlemsfordel
Som medlem av Nettavisens nye medlemsklubb Norgespasset.no får du hele 9 nummer av Donald Duck Junior for kr 369,- Kjenner du noen andre som kan ha nytte av Donald Dck Junior, kan du også velge å gi Donald Duck Junior som gave.

Norgespasset er Nettavisens nye medlemsklubb - en fordelsklubb med masse gode tilbud og tjenester til våre lesere. Tjenesten er helt ny, og nye tilbud og tjenester vil lanseres forløpende. Enten du har lyst til å sette sammen din egen avis, bestille rabattert abonnement på Donald til barna eller ordne deg billigere nettilgang via Telenor, så er Norgespasset her for deg.

Slik gjør du det:

Klikk her for å lese mer!

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)