Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Odd har best sjanser

Vi tror det er tilbake til hverdagen for Vålerenga i Skien. Her er onsdagens oddstips.

Sportspills meny onsdag :
V65 Jarlsberg: Fem dagers travfest på Jarlsberg
V4 Øvrevoll: En bittersøt vinner

Langoddsen innleder med fotball fra Sør-Korea og sykkeldueller fra Tour de France. Deretter følger norsk fotball i form av Alta - Strømmen og Odd - Vålerenga, før vi kan sette penger på kvinnenes U19-VM i fotball og brasiliansk fotball.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
31. Alta - Strømmen U 3,30

Her møtes et av de svakeste hjemmelagene i Adeccoligaen, Alta, med 1-2-3 hjemme, og Strømmen som har 1-1-3 borte. Strømmen spilte 0-0 i Bodø forrige bortekamp, og vil muligens være tålelig fornøyd om de får med seg ett poeng fra nord denne gangen også. Det ble 1-1 i tilsvarende oppgjør forrige sesong, og Alta har 1-1 mot Kongsvinger og 2-2 mot Bodø/Glimt i sine to siste i Finnmarkshallen. 3,30 er fin odds på uavgjort og et spennende langskudd.

Dagens avslag
46. Corinthians - Botafogo B 2,80

Det nærmeste vi kommer et avslag i dag er Botafogo i Brasiliansk Serie A til 2,80, mest på grunn av den lave oddsen. Det er ikke noe gøy å spille til 2,80 hos Norsk Tipping når man får 4,50 på nett i skrivende stund. I samme slengen må det sies at Norsk Tippings 1,80 på Corinthians står seg greit når dette skrives.

Dagens spill
Vi nøyer oss med et langskudd på U i kampen mellom Alta og Strømmen, mens oppgjøret i Tippeligaen får danne grunnlaget for dagens spill.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

37. Odd - Vålerenga
Tippeligaen, utsatt kamp fra 28. mai (runde 12). Odd har etter sommerpausen tapt 1-3 borte for Molde og 0-2 hjemme for Haugesund i cupen. På søndag slo de tilbake og vant 2-1 hjemme mot Haugesund, i Tippeligaen. Med det kom Odd opp på en 11. plass, og vinner de denne utsatte kampen mot Vålerenga kan de klatre helt opp på en 7. plass. Odd har 2-3-1 hjemme i Skien og er ubeseirede her siden sjokktapet 0-4 for Sogndal i serieåpningen.

Lars-Kristian Eriksen (f) er stadig ute. Morten Fevang (f) har vært ute en stund men var å se på benken søndag. Han nærmer seg spilletid igjen, kanskje allerede i kveld. Mattias Andersson (a) startet kampen søndag og spilte en time, han har vært ute en god stund etter en skade i 2011 og brukt lang tid på å trene seg opp. André Hansen (k) returnerer fra suspensjon.

Vålerenga og trener Martin Andresen har levert svake resultater på løpende bånd og var i hardt vær før bortekampen mot Sandnes Ulf på søndag. Der var de best og vant fortjent 2-0 etter scoring av Nielsen og en sjelden Nordvik-scoring. Dermed har Vålerenga 1-2-1 på de fire siste i ligaen, det er ikke så galt. Seieren mot Ulf var deres andre borteseier på seks forsøk, etter at de vant 2-1 borte mot Brann i april.

Hos Vålerenga ventes få endringer. Søndag var Berre (a) og Nordvik (f) med fra start, mens Ogude og Pedersen sto over. Nå skriver klubben: "Fegor Ogude (karantene for gule kort) og Marcus Pedersen (karantene fra klubben) er tilbake i troppen etter å ha stått over bortekampen mot Sandnes Ulf. Veigar P. Gunnarsson stod over i Sandnes på grunn av en ankelskade og må også stå over mot Odd Grenland." Dett er troppen:

Hirschfeld, Taksdal Kongshavn, Nordvik, Muri, Solli, Larsen, Laajab, Berre, Ogude, Thomassen, Nielsen, Fellah, Pedersen, Leigh, Suleiman, Pusic, Hæstad, Zajic.

Forrige sesong endte det 1-1 i Skien mens Odd vant 1-0 i Oslo.

Å vinne på Skagerak Arena er vanskelig, og selv om Vålerenga leverte en godkjent kamp og vant i helgen, er det ingen automatikk i at de fortsetter nå. Tvert imot så har Vålerenga vært ustabile denne sesongen. Norsk Tipping er ganske rause når de gir 2,15 på et hjemmelag i brukbar form og med bare ett hjemmetap, mot et bortelag som sjelden vinner og som svinger prestasjonene. Vi må spille denne hjemmeseieren til 2,15. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

37. Odd - Vålerenga 2,15 3,25 2,75

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill