Nettavisen.no

Tjenester

Online nå: 295 000 spillere

På verdens største nettspillside trenger du aldri å vente på at spillene skal fylles opp.

På spillsiden King er det til enhver tid titusenvis av spillere online. På visse tider av døgnet kan du møte over 100.000 andre nettspill-entusiaster.

Endelig på norsk
King har inntil oktober 2009 ikke vært tilgjengelig på norsk, men da lanserte Nettavisen som første nettsted, spilltjenesten i Norge.

Dermed kan du spille alle de over 100 spillene på King med norsk tekst. Uansett om du er interessert i actionspill, sportsspill, kortspill, strategispill eller pusleoppgaver, vil du alltid ha noen å spille mot. Og du kan selvsagt også velge å spille bare med deg selv.

Klikk her for å prøve King!

Store jackpotter
Ettersom King kun formidler ferdighetsspill, har du mulighet til å spille om penger og vinne jackpotter.

Jackpottene er som regel tigjengelige i en begrenset periode, og den spilleren med den beste highscoren når tidsfristen går ut, vinner potten. Du kan hele tiden se hvilket resultat du må slå for å vinne potten. I andre jackpott-turneringer fordeles potten mellom flere spillere.

Størrelsen på jackpottene varierer, og for tiden er den største potten i spillfavoritten Jelly Swelly på hele 110 000 kroner!

Nettsamfunn
King er mer enn bare et nettsted der du kan spille ferdighetsspill. Det er også et nettsamfunn hvor du blir kjent med hyggelige spillinteresserte fra hele verden. Chat mens du spiller, les og skriv blogger, send gaver til dine nye venner og utfordre dem til et spill.

Det er også spennende og moro å følge med på rankinglistene på de ulike spillene. Klarer du å bli best i verden?

Klikk her for å prøve King!