Nettavisen.no

Tjenester
Det finnes mange måter å sprite opp sexlivet på. En måte er å spise mat som innheloder stoffer som øker sexlysten.
Det finnes mange måter å sprite opp sexlivet på. En måte er å spise mat som innheloder stoffer som øker sexlysten. (Thinkstock.com)

Oppskriften på en sexfylt dag

Her er «sex»-bombene!

Sprit opp sexlivet og spis mat som øker sexlysten. Mange matkilder inneholder mineraler og stoffer som stimulerer produksjon av de hormonene som gjør at vi får lyst på mer sex.

Pleie forholdet ditt med en dag dedikert til bare dere to, spis god mat og ha masse sex. Her får du oppskriften.

Ingen spesiell akkurat nå? På Match kan du treffe andre single.

Start dagen med en «sexy» frokost

Tro det eller ikke, men havregryn har en skjult egenskap. Den øker nemlig testosteronproduksjonen i kroppen, som er viktig for at sexlysten opprettholdes. Havregrøt høres kanskje ikke så sexy ut, men hva med noen havrelapper med friske bær og yoghurt, toppet med flytende honning?

«Go asian» til lunsj

Pakk med et pledd og ta dere en tur ut i parken. Kjøp med sushi og jordbær på veien. Omega fettsyrene som det finnes mye av i fisk, bidrar til produksjon av «sexhormonene» i kroppen. Tunfisk inneholder mineralet, selenium, som også øker spermproduksjonen.

Romantisk middag med stearinlys indrefilet og rødvin

Tenn masse stearinlys og lag en romantisk middag sammen. Tilbered en indrefilet eller biff, og sørg for å ha en god rødvin til maten.

Rødt kjøtt inneholder mye sink, som forhindrer produksjon av prolaktin, som kan føre til seksuell hemmelse. Rødvin er kjent som en «kjærlighetsdrikk».

Dette er fordi vinen øker østrogennivåene i kroppen, og inneholder et antioksydant som forbedrer sirkulasjonen under sex.

Banana split til dessert

Avslutt middagen med en banana split med deilig, flytende, mørk sjokoladesaus. Mørk sjokolade inneholder endorfiner som er de samme som man produserer når man har sex.

Bananer inneholder stoffet serotonin, som er det samme stoffet man finner i lykkepiller, og som gjør en gladere.

I tillegg inneholder de et mineral som øker muskelstyrken, som er viktig for å få orgasmer. Nyt desserten med god samvittighet. Du forbrenner nemlig rundt 200 kalorier per 30 minutter med sex.

Spar litt av den flytende sjokoladen til etter desserten, og la lystene ta over!

Savner du noen å dele hverdagen din med?

Ta en personlighetstest ved å klikke her, og finn noen som passer deg.

(Kilde: womenshealthmag.com)