Nettavisen.no

Tjenester
(Jernia.no)

Opptil 60% rabatt på merkevarer

SISTE FRIST: Det kan være lurt å slå til nå.

På Jernia er det Crazy days og det betyr at de har redusert prisene på en rekke varer med inntil 60%. Skal du derfor ha noe til hagen eller kjøkkenet, eller trenger noe av verktøy, bør du ta en kikk innom butikken i disse dager.

Merk at tilbudet utløper lørdag 17. mars i fysiske butikker, og 18. mars på nett.

Klikk her for å se hele vareutvalget som er på salg!

På nett og i fysiske butikker
Enten du trenger et nytt dampstrykejern, ønsker deg en profesjonell stekepanne eller en skikkelig stilig touch-vekt så finner du det til nedsatte priser nå.

Salget gjelder både i Jernias fysiske butikker og i nettbutikken, så her er det en sjanse for de fleste til å gjøre et skikkelig kupp.

Kokkelering
Er du glad i å lage mat kjenner du nok til verdien av gode verktøy også på kjøkkenet. Både bakebollene fra Rösti og de ilfaste serveringskålene fra Stelton er blant varene som er på tilbud. For de som er opptatt av kvalitet på kjøkkenet.

Nytt verktøy
Kanskje drømmer du om en ny drill eller et multiverktøy slik at du får fullført dine snekkerprosjekter eller reparert trebenken i hagen før våren virkelig er her. Sjekk i så fall ut de forskjellige tilbudene fra Bosch.

Bryllup eller jubileum
Og er du så heldig at du har blitt invitert til bryllup eller jubileum denne våren, så har du nå en god anledning til å kjøpe den perfekte gaven. Hva med et profesjonelt kjelesett, de ildfaste formene fra stelton eller et damstrykejern fra Philips.

Merk at tilbudet varer kun til 17. mars i fysiske butikker, og til 18 mars i nettbutikken.

Klikk her for å se hele vareutvalget som er på salg!