Nettavisen.no

Tjenester
(007.no)

Over 5000 kule nettspill

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å unne seg en pause.

HTML EMBED
HTML EMBED

I dag vil vi sammen med dere hylle sommeren, og tilby litt forskjellige typer spill. Samtidig feirer vi at 007.no har over 5000 gratis online spill i databasen sin. Vi oppfordrer deg til å ta en pause fra innspurten på jobb og kose deg med et spill. Plutselig så er det ikke så lenge til sommerfeiren allikevel.

Klikk her for å spille direkte på 007.no

Mujaffa spillet
Bilstyling

Spill Mjuaffa

Livet på den harde gata i Oslo styres av ”creden” blant gutta. Din oppgave i dette spillet er å pimpe opp BMWen og gjøre slik at fetterne til Mujaffa synes bilen hans er helt sjef!

Mujaffaspillet
Mujaffaspillet

Robot Unicorn Attack
Plattformspill

Spill Robot Unicorn Attack

I dette spillet styrer du en enhjørning. La den fare over skyer og ønsk deg en ting. Fargerik musikk og fargerikt spill.

Robot Unicorn Attack
Robot Unicorn Attack

Building Blaster
Sprengespill

Spill Building Blaster

Spreng alt I lufta! Her skal du plassere dynamitt og annet sprengstoff på en bygning, og forsøke å plassere de på en måte som gjør at det røde feltet blir ryddet. Pass på så du ikke skader mennesker, men treff gjerne konkurrenten din.

Building Blaster
Building Blaster

Simple Snake
Klassiker

Spill Simple snake

Når vi feirer fremgang må vi alltid huske å se oss tilbake for å mimre over det som var. Snake er et klassisk spill som gjennom generasjoner fortsatt kommer til å være en stor favoritt. Vi gir dere her en retro utgave av spillet. Hvor lang snake greier du å få?

Simple Snake
Simple Snake

Klikk her for å gå direkte til 007.no