Gå til sidens hovedinnhold

På date i helgen?

Lær hva du absolutt ikke må gjøre!

Har du endelig møtt noen, skal på date for første gang og er usikker på hvordan du skal oppføre deg eller hva dere skal snakke om? Her er i hvert fall noen tips til hva du må unngå.

Sjekk hvilke av naboene som er single (gratis registrering)

Nr. 1: Dårlig kroppsholdning
Dårlig kroppsholdning er en «turn- off» for de fleste. Når du står og går med rak rygg viser du selvsikkerhet, noe de fleste blir tiltrukket av.

Du viser at du er verdt å bli kjent med og at du respekterer deg selv. Slentrer du derimot bortover med bøyd rygg, gjør du deg selv mindre verdt, og du får en slags utstråling som sier «unnskyld for at jeg er til». Det er ikke sexy.

TEST DEG: Ta personlighetstest og se hvem som kan passe for deg

Nr. 2: «Dans, dans dans oppå bordet»
Drikker du for mye vil dette tyde på at du er usikker på deg selv. Det kan fort bli pinlig for både deg og daten din utover kvelden. Holder du deg til en eller to drinker så beholder du statusen som en kvalitetskvinne eller mann. I tillegg slipper du fylleangsten dagen etter.

Nr. 3: Banning
Banning er for mange en skikkelig «turn-off», så unngå unødvendig bruk av banneord på første daten. Senere når dere har blitt kjent er det naturlig at man buser ut med banneord innimellom, men overdreven bruk av «F» ord er sjeldent attraktivt.

Nr. 4: Ikke lat som du er noe du ikke er
Ikke prøv å imponere med ting du ikke kan eller late som du er noe du ikke er. Er daten vellykket vil den andre partneren før eller senere finne ut hvem du virkelig er uansett. Som ordtaket sier så varer ærlighet lengst. Husk på det, så unngår du pinlige situsajoner.

Nr. 5: Snakke i telefonen
Det er irriterende og respektløst hvis den ene parten prater i telefonen eller skriver sms mens dere er sammen. Det kan gi et intrykk av at man kjeder seg og ikke er interressert. Er det noe viktig så unnskyld deg selv, og gjør deg raskt ferdig.

Nr. 6: Ikke spør for mange dype sprøsmål
Er det første gang dere er ute på date så kan det virke skremmende om du spør for mange personlige spørsmål. Det kan være spørsmål av typen «Hvor mange barn har du?», «Hva tjener du?» eller «Hvorfor ble det slutt med eksen?» Det er ikke så viktig akkurat nå, og du vil uansett få vite det på et senere tidspunkt, om du spiller kortene riktig.

Nr. 7: Ikke snakk om eksen
Unngå å snakke uoppfordret om din ekskjæreste. Det kan fort tolkes som om du ikke er over vedkommende ennå, eller at du er bitter. Det er definivt en «turn-off»!

Ikke funnet noen som passer deg enda? På Match kan du treffe andre single og finne noen med samme interresser som deg.

Klikk her for å sjekke ut Match i dag (Gratis registrering og søk)

(Kilde: yourtango.com, glamour.com).