Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

På ferie? La gartneren passe hagen

Hva med å komme hjem til en hage du bare kan nyte, etter sommerferien?

Nå som sommerferien nærmer seg med stormskritt, har du kanskje allerede begynt å bekymre deg for hvor høyt gresset kommer til å være når du kommer hjem, eller om blomstene du plantet til 17. mai bare var «money out the window»?

Ubebodd..
I tillegg tenker du kanskje på innbruddsfaren ved å la et hus se ubebodd ut? Naboen kan ta inn posten, men du kan kanskje ikke be 70-åringen om å slå gresset også.

Hva med å få noen til å passe huset?

Med anbudstjenesten Mittoppdrag.no kan du få en gartner eller vaktmester til å utføre diverse oppgaver i hus og hage, og det kan spare deg for en del bekymringer. I tillegg kan du kanskje få utført andre oppgaver du selv aldri har tid til, som å lage et nytt blomsterbed, fjerne løvetann fra plenen, male huset og så videre.

Innhent anbud
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere eller entreprenører.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Helt gratis
Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.

Flere forbrukertjenester fra Nettavisen:
MinRente: Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

MinStrøm: Bytt strømleverandør og spar tusener.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll