Med nettshopping slipper man å løpe fra butikk til butikk, og får tilgang til alt fra behagelige klær til elegante og cutting-edge trender på ett og samme sted. I tillegg har nettbutikkene ofte et bredere utvalg som gir store valgmuligheter - kun ett museklikk unna.

Under har vi valgt ut noen nettsteder som tilbyr alt fra eksklusive designerklær til rimelige klesmerker. Disse nettbutikkene selger klær til både kvinner og menn, fra innland og utland.

Et godt tips er å sjekke ut salgsseksjonen til de ulike nettstedene, for der kan du gjøre virkelig gode kupp!

Nettbutikker

Boozt.com er en ny nettbutikk i Norge som spesialiserer seg på de ledende skandinaviske og internasjonale merkene for klær, sko, vesker og smykker. I sortimentet finner du mange av de velkjente merkene som Bruuns Bazaar, InWear, Noa Noa, Vila, Soaked in Luxury, Day Birger et Mikkelsen, Stylesnob og Warehouse. Boozt.com gir akkurat nå inntil 60 % rabatt på merkeklær.

HTML EMBED

er Storbritannias største nettsted med mote- og skjønnhetsprodukter, med fokus på motetrender, inspirasjon og tips. Siden har et stort utvalg av både kjente designermerker og rimelige merker i tillegg til sitt eget merke. Akkurat nå har Asos «midseason sale» med opptil 70% rabatt på tusenvis av varer.

Ellos.no er en kjent norsk nettbutikk som tilbyr et bredt sortiment av klær, sko, vesker og smykker. Her finner du merker som blant annet Levi's, Esprit, Roxy, Converse, Adidas og Saint Tropez. Akkurat nå gir Ellos 50 % rabatt på en valgfri vare.

HTML EMBED

er nettbutikken til merket AllSaints Spitalfields som har rukket å bli en av verdens raskest voksende moteforhandlere med 60 butikker verden over. AllSaints tilbyr vintage- inspirerte plagg som blander kultur, mote og musikk. Merket er kjent for sine kjoler og vesker, og er ofte omtalt av de største motebloggerne i Norge. Nettbutikken tilbyr fri frakt til Norge.

HTML EMBED

er en britisk nettbutikk med et stort utvalg av designermerker til begge kjønn. Nettsiden har også kommet på norsk, med norske priser hvor toll og frakt er inkludert. Her finner du blant annet By Malene Birger, Acne, Sam Edelman, 3.1 Phillip Lim, Designers Remix, Nudie ogTweny8Twelve. My-wardrobe.com har akkurat nå et stort salg med opptil 80 % rabatt på 400 varer.

Laredoute.no er et norsk nettsted som spesialiserer seg på fransk mote og kjente merker. Nettbutikken fører merker som Levi`s, Fred Perry, Energie, Kookaï, Wrangler og American Vintage i tillegg til sitt eget merke. Her finner du klær til dame, herre og barn, samt interiørartikler.

Nelly.com har et inspirerende utvalg av mote og skjønnhet for den trendbevisste kvinne og mann. Nettbutikken fører kjente merkeklær, tilbehør, undertøy og badetøy, og har totalt over 750 forkjellige merker i sitt sortiment. Her kan du finne merker som Dagmar, Whyred, Cheap Monday, Nelly Trend, Acne, Jeffrey Campell, Muubaa, By Malene Birger og mange andre. Nelly har også åpnet dørene for «midseason sale» og gir deg halv pris på mengder av varer.

HTML EMBED

er en ledende nettbutikk som nylig har blitt valgt som en av de 100 beste motebutikker i verden av engelske Vogue. På Yoox.com kan du mikse og matche stiler og trender i det uendelige. Du vil finne et håndplukket utvalg av det beste av internasjonale designere med alt fra klær og tilbehør, til vintage og møbler. Akkurat nå får alle kunder 20 % rabatt på designermerker.

InWear.com er den offisielle nettbutikken til klessmerket InWear. InWear designer moteklær for kvinner som er enkelt å style og passer i enhver garderobe. Tollkostnadene er inkludert i fraktprisen, og det medfølger ingen ekstra kostnader dersom du handler for mer enn 1800 kroner. I utsalgsseksjoner kan du finne mange godbiter til 60% og 70% rabatt.

HTML EMBED
var atoshoConfig = { closeOnOverlayClick: true };