Få gode tilbud fra webdesignere på MittOppdrag.no!

Skal du lykkes med en nettside eller nettjeneste er du avhengig av et godt og funksjonelt design som er skreddersydd for akkurat det du ønsker å tilby eller formidle.

Et design og brukergrensesnitt som var superhot i 2007, kan fremstå som håpløst utdatert og gammeldags fem år senere.

Hvis du har en fornemmelse om at det kan være på tide med en nytt design, er det like greit å engasjere en dyktig webdesigner og programmerer først som sist.

Få tilbud på 1-2-3
Et godt tips er å benytte deg av Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no for å innhente tilbud fra dyktige, erfarne og kreative designere som står klare til å ta oppdraget ditt.

Alt du trenger å gjøre, er å beskrive oppdraget ditt her, så vil du motta tilbud på e-post eller telefon.

Uansett om pris, kvalitet eller tid er viktigst for deg, vil du garantert få tilbud fra designere som kan utføre jobben etter dine behov og kriterier.

MittOppdrag.no passer like godt for privatpersoner som bedrifter. Så uansett om du har en privat hjemmeside, kommersiell tjeneste eller en bedriftsside, er det bare å prøve MittOppdrag.no først som sist.

MittOppdrag.no er helt gratis å bruke, og du er selvsagt ikke forpliktet til å slå til på noen av tilbudene. Uansett hva du skulle bestemme deg for til slutt, vil du få en god pekepinn på hva prisnivået på ditt designbehov ligger på.

På MittOppdrag.no kan du blant annet også få utført programmering, webutvikling, søkemotoroptimalisering, logodesign og utvikling av mobilapplikasjoner av dyktige fagfolk.

Registrer dine oppdrag her!

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering. Og til ferien kan du bruke tjenesten til å skaffe deg billig hytte, hotell og transport.

For bedrifter
Har du lyst til å få tilgang til de 1200-1500 oppdragene som strømmer inn på MittOppdrag.no hver uke? Registrer din bedrift her.