Nettavisen.no

Tjenester
(007.no)

Peiskos, appelsin og hjernekverning

Trim hjernen før årets spillhøytid setter inn, og få et forsprang på familien.

Enten du velger hyttetur, byferie, Syden eller rett og slett bare skal kose deg hjemme foran peisen, så er påsken kjent for å være den store spillhøytiden blant nordmenn.

Tyvstart treningen
I likhet med for våre flotte skiutøvere, er det trening og utfordring som er oppskriften på en klar og agerende hjerne. Vil du øve deg litt før familien utfordrer deg i Scrabble, Quiz, Yatzy eller hva det nå måtte være?

Sammen med vår spillpartner 007.no har vi plukket fram noen engasjerende påskespill som du kan kastet deg over allerede nå. Gjør hjernen klar for de store utfordringene med disse utvalgte påskefavorittene.

Eggs
I dette spillet styrer du et egg, og skal forsøke å samle flest mulig egg på kortest mulig tid. Unngå å falle ned eller treffe de grå eggene. Klarer du å komme på topplista?

Memotri

En litt mer avansert versjon av finn to like. Her skal du finne tre like. Du har gjennomført brettet når du har fjernet alle bildene. Fullfør de 5 brettene, og se om du kommer inn på topplista.

Sudoku
Sudoku er en kjær favoritt hos mange, og skikkelig tidsfordriv! Hvorfor ikke også spille dette på nett? Du kan velge mellom forskjellige vanskelighetsgrader. Her gjelder det å være god i hoderegning og å tenke klart. Hvor fort får du fylt brettet?

Tic Tac Toe
En lavere vanskelighetsgrad har gode gamle bondesjakk. Sett kryss og sirkler og prøv å få tre på rad. Kan du vinne over datamaskinen?

Klikk her om du vil gå direkte på 007.no