Nettavisen.no

Tjenester
Foto: hesteguiden.com

Pengene deles ut på målstreken

I et magert eliteløp på Bjerke byr vi på en hest som går til mål. Sjekk våre V65-tips til Bjerke.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Onsdagens meny fra Sportspill:
Tippetips:Leeds kan vinne mot Arsenal
Oddstips 2:Inter jager Milan
Lesertips:
Lesernes V65-tips til Bjerke
Nyttig:Lesernes oddstips onsdag

Viking Lotto:Vinn 21mill her!

Vi har således kanontro på at 8 Santana Ås er fremst på fotoet på streken i V65-5, og selv om sporet selvsagt med fordel kunne ha vært litt bedre teller ikke løpet mer enn ti deltagere (og når det nå har kommet til en strykning i løpet hjelper det godt på). Det bør borge for et pent utvendig par underveis, og når det er snakk om ned en liten klasse for Spotlite Lobell-sønnen ved denne anledningen ser vi det som ganske sannsynlig at årets første triumf blir bokført i kveld.

Det ble helt feil i stoppende rygger fra tredje innvendig i Skien i den siste starten (full stopp midt på den siste langsiden), og vi syntes det var sterkt å starte opp igjen å speede inn til fjerde den gangen. Knallsterk til to sølv bak hhv Maid For Tag og Yarrah Boko forut for det, og normalt legger han relativt svake konkurrenter bak seg i kveld.

Det signaliseres tetkjøring med 2 S.J.`s Gold, men da tror vi så fall på tidlig kvelden for den (når hadde den sist psyke til å ”taue” et felt rundt om?). Formløs virker 1 Evidence Ås til å være, mens en hest som 7 Løb Cowboyland ikke skal være noen målestokk for vår banker for dagen.

Vår rangering: A: 8 B: 2-1-7 C: 5 D: 4-6-3

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Nettavisen har spilt inn 58.000 kroner på sine foreslåtte spill siden mandag!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V65-1, 2140 meter voltestart
Det ser relativt oversiktlig ut i innledningen på denne rebusen, og vi strekker oss til å krysse av for fire hester på vårt store system. Teten tror vi er innen rekkevidde for 3 Quitero Santana denne gangen, og fra spiss mistenker vi at den formsterke krabaten kan vise seg å bli vond å beseire. Tre veldig gode løp på rad nå på slutten til fremskutte plasseringer har blitt resultatet, og det kan fort bli prikken over i`en ved denne anledningen.

Hesten i første rekke å stå i mot til slutt er favoritten 6 Cabana Boy, men yankeen må trolig avgjøre via den tunge veien utvendig. Det kan selvfølgelig gå, men helt sikre er vi ikke. 4-åringen får klart godkjent til tredje på fine 16.3 full vei i den siste starten etter å ha skuffet litt i et par løp forut for det, og med stridsmoralen på topp i kveld sikter Hamre-traveren mot årets første triumf (vant fem av syv løp i fjor).

Fryktelig på vei opp i form er 13 Gann Stone (og da krysser vi på våre to største spilleforslag), og fra sitt flotte springspor fra 20 meter tillegg forventer vi at Holm-traveren sitter i en fremskutt posisjon direkte (strålende til sølv to ganger på rad bak gode hester). På vårt store system får vi også plass til 8 New Sister, men vi er litt tvilende til at dette er snakk om en type som kan runde dagens konkurrenter via en drøy sisterunde via sporene til slutt (dog positiv til sølv sist, og to triumfer på 14-tallet tidligere vitner om fin kapasitet).

Vår rangering: A: 3 B: 6-13-8 C: 15 D: 7-11-5-4-10-1-12-9-14

Nettavisens V65-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

Cabana Boy og Frode Hamre er ekvipasjen å stå i mot til slutt i V65-1.
Cabana Boy og Frode Hamre er ekvipasjen å stå i mot til slutt i V65-1.

V65-2, 2140 meter voltestart
Vi finner ikke mange vinnerkandidatene i dette løpet heller, og ganske klart første setter vi 6 Spik Tara. Etter en flott fjorårsesong med hele åtte triumfer og 193.000 kroner innkjørt kommer nå den flotte hoppa tilbake etter litt pause, og vi mistenker at dette er snakk om den tøffeste hesten i feltet til slutt på full vei.

Løfter seg for hvert løp gjør 4 Gylden Tina, og det kan fort være dags for seier for den tetglade Haakenstad-traveren ved denne anledningen. Favoritten kunne ikke svare det siste støtet fra Jo Frøkna i den siste starten, men det var uansett en klart rappere utgave vi fikk se den gangen i forhold til nest sist. Stabilt god form holder 7 Drivia, mens svært kapable men akk så galopplystne 2 Troll Spika får stå som en liten outsider.

Vår rangering: A: 6 B: 4-7 C: 2-1 D: 5-3-8-9-10-11

Annonse: Øivind Grøstad bød på fjerdevalget Morgana på Momarken tirsdag. I kveld byr han på et makeløst spilledrag i V65-4

V65-3, 2100 meter autostart
Litt åpent i dette kaldblodsløpet, og da tyr vi til bred gardering. En helt riktig oppgave foran seg har dog 6 Almandin, og det må vel snart være dags for at Schuvar-sønnen skal få smake seierens sødme igjen nå. Strålende innsatser til sølv og tredje bak klart bedre konkurrenter enn dagens før litt pause, og form er bekreftet etter litt behandling forut for denne starten i en lokalkjøring.

Det er opp en liten klasse for 11 Turbo Prins ved denne anledningen, men mot hester som stort sett har dunkel form over hele linja rangerer vi den formsterke Drillo-sønnen høyt oppe.

Normalt skal speedige 1 Eirik ha en rygg å gå i på full distanse, og dersom det løser seg med perfekte luker til slutt kan det ende med seier. Tilbake etter litt pause kommer 8 Sør Odin, og selv om sprint er å foretrekke er ikke selskapet verre enn at Moe Odin-sønnen kan lede rundt om. Fin form holder en smygkjørt 9 Sarpsfoss, og selv om det er litt tøffere i mot ved denne anledningen krysser vi tidlig.

Vår rangering: A: 6 B: 11-1-8-9 C: 12-2-7 D: 5-4-3-10

V65-4, 1640 meter voltestart
Voldsom favoritt med sine 83 % har 4 Valle Virus blitt i dette løpet, og snakker vi da om dagens lokkemat? Det ble en overlegen seier på fine 29.6 full vei i den siste starten etter et helt optimalt opplegg underveis, men nå snakker vi om helt andre forutsetninger for den litt uryddige Järvsöfaks-sønnen.

Tapte et par lender fra start gjorde hesten fra det tilsvarende sporet sist, og når det nå er snakk om sprint mot klart skjerpet motstand tror vi det ikke er så enkelt som at han bare blåser rundt de til slutt. Vi tror 7-åringen like gjerne kan henge i tårnet som å vinne løpet, og da syner vi ham selvsagt på våre spilleforslag.

Speedet inn til en enkel seier i den siste starten gjorde 7 Kleppe Bausa på fine 31.5, og fra et perfekt springspor sammen med stødig makker Tom E. Solberg setter vi dermed den fartsfyllte frøkna fremst. Det er lite å utsette på fartsressursene til 11 Mørtvedt Edel (gikk fine løp i forbindelse med Oaks før litt pause), mens vi forventer at 2 Balderflya viser seg frem i en forbedret utgave med løp i kroppen.

Vår rangering: A: 7 B: 4-11-2 C: 3-1-9-12-10 D: 8-5-6

V65-6, 2100 meter autostart
Vi finner fem vinnerkandidater i finalen, og klart mest spennende på kryssene mener vi 9 Milliondollar Baby D. er med sine 21 % Etter å ha sprintet inn til seier på fine 15.6 i den nest siste starten kunne hun ikke rå på duoen Delmerica/Lonely Story i en meget rask avslutning på løpet i den siste starten, men hun stod tøft inne i det løpet. Ned en liten klasse i kveld, og sporet kan ikke kusk Gunnar Austevoll klage på.

Solid form holder 3 C.C. Athene, men det blir stadig tøffere i mot i takt med raskt stigende grunnlag (dog vist seg så tøff at vi krysser tidlig). Vant Lett sist hun gjestet hovedstaden gjorde 4 K.N. Wind, og på ny skal Goop-traveren tilmåles solide vinnersjanser. Det er litt opp til bevis for 6 Monic Forte fra et spor litt langt ute bak startbilens vinger mot klart skjerpet motstand, mens det ser litt spennende ut med 2 K.L.M. Linedancer som dukker opp i regi Lars M. Søvik fra et optimalt spor (og da får hun en plass på vårt store system).

Vår rangering: A: 9 B: 3-4-6 C: 2 D: 5-12-1-7-10

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 72, 360, 720 og 2240 kroner (abc-system over tre bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.00-19.45 i kveld.

HTML EMBED