Vinteren har bragt med seg mye snø og kulde, så hagearbeid er kanskje ikke det man tenker mest på om dagen.

Men om et par måneder begynner det så smått å spire og gro, og det kan være lurt å planlegge hvordan du skal gjøre om tomten til en drømmehage allerede nå.

Nettavisens gratistjeneste MittOppdrag.no er et godt sted å starte. Anbudstjenesten gjør det enkelt for deg å finne en god og billig gartner, anleggsgartner eller entreprenør som har tid til å utføre gartnerarbeid, graving, drenering, planering, asfaltering og annet hagearbeid i din hage i høysesongen.

Dersom du ikke ønsker å booke profesjonell hjelp allerede i dag, kan du uansett bruke MittOppdrag.no til å få oversikt over prisnivået for de ulike tjenestene. Det er nemlig helt uforpliktende å legge ut oppdrag på anbud.

Og skulle du være lei av all snøen i oppkjørselen eller på taket, kan du legge inn snømåking som et oppdrag på MittOppdrag. Tjenesten kan brukes til det aller meste.

Slik fungerer MittOppdrag
MittOppdrag.no er en anbudstjeneste der brukerne beskriver hva slags tjeneste de ønsker utført. Du slipper å lete i telefonkatalogen eller på måfå på nett, men kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra håndverkere og de aller fleste andre bransjer du kommer på.

På denne måten får du en fin oversikt over prisnivået på oppdraget du vil ha utført. Pristilbudene kan variere mye, men vi råder deg også til å ta med faktorer som seriøsitet og erfaring når du velger tilbyder.

Helt gratis
Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester.

Mange har til og med lagt ut bryllupet på anbud og spart store beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering.

Bileier.no: Bli varslet når det er EU-kontroll