Prinsesse Estelle Silvia Ewa Mary ble født klokken 04.26 torsdag 23.februar.

Dr. Henning Hai Lee Yang/ Magic.no:

Vi vil gjerne gratulere Kronprinsesse Victoria og Prins Danielsamt det svenske folk med den nyfødte baby som kom til verden i går.

En filosofisk prinsesse

Den nyfødte prinsesse er filosofisk og elsker frihet og vide horisonter, og disse behovene avspeiler seg i hennes valg av retninger i livet. Hun kommer til å være lykkeligst i en situasjon som rommer mulighet for dynamikk, konstant forandring og løfter for fremtiden.

Hun arbeider gjerne i pionerforetagender, særlig hvis de har forbindelser til utlandet eller rommer mulighet for å utvide sin indre eller ytre horisont.

Lidenskapelig rettferdig

Hun er et menneske med ytterst sterke overbevisninger, og hun tror lidenskapelig på rettferdighet. Da hennes idealer betyr alt for henne, har hun behov for å se arbeidet sitt påvirke samfunnet på en eller annen måte. Det er også viktig for henne å føle at det er en større mening med det hun gjør.

Å vinne andre menneskers hjerte og sinn er betydningsfullt, og derfor involverer hun seg kan hende i videreutdannelsesprosjekter, rådgivning, forlagsvirksomhet og medier, eller med å forme den offentlige mening på en eller annen måte.

Fordeler

Skjønt det ikke er særlig sterkt, vil hun føle den sterke virkningen av sin Skytte ascendant under mange omstendigheter. Dette er en lettere konstruktiv periode for henne på det følgende området.

Hun kan forvente å høste fordeler, særlig hvis hun drar nytte av sine intellektuelle ferdigheter og sosiale innflytelse.

Yrkeslivet

Hun tar sitt yrkesliv svært alvorlig og lever opp til de mange utfordringene hun møter i løpet av karrieren sin. Da hun formidler en atmosfære av effektivitet og selvdisiplin, tiltrekkes hun av en stilling med autoritet.

Hennes mangel på selvtillit og en viss sjenanse overfor andre kan forhindre henne i å komme henne frem, men jo eldre hun blir, desto flinkere blir hun til å overvinne angsten sin.

Ønsker du å lese Prinsesse Estelle Silvia Ewa Marys fødselshoroskop i sin helhet, finner du det her.

Ønsker du at Dr. Henning Hai Lee Yang skal stille ditt personlige fødselshoroskop, kan du lese mer om dette her.