Gå til sidens hovedinnhold

Prisgaranti på barberutstyr og kosmetikk

Du er sikret billigst pris i Norge og slipper å dra til butikken for å handle.

Nettavisens nye tjeneste Minpakke.no tilbyr abonnement på en rekke produkter du trenger i hverdagen, men som man fort går tom for.

Du kan abonnere på alt fra barberutstyr og kosmetikk til parfyme, helsekost og søvnhjelp. Tjenesten passer perfekt for alle som som ikke har umiddelbar tilang til butikksentre, uansett om det skyldes avstand eller bevegelseshemninger.

Minpakke.no kan du også abonnere på «pinlige» produkter som truseinnlegg, kondomer, hemoroidekrem med mer. Hvis du er en av mange som blir varm og rød i fjeset når du står i kassen for å kjøpe slike varer, er Minpakke en ideell løsning.

Varene leveres rett i postkassen din, og du bestemmer selv hvor ofte du vil motta forsendelser. Det er ingen bindingstid på abonnementene.

Prisgaranti
Minpakke.no garanterer at varer du har kjøpt gjennom tjenesten, ikke er billigere andre steder i Norge. Årsaken til det er at vi har et meget stort volum på et begrenset utvalg. Skulle du likevel komme over en lavere pris et annet sted, får du selvsagt samme pris hos Minpakke.no. Du må si fra til oss om dette innen 24 timer for at garantien skal gjelde.

Registrer deg på Minpakke.no og se hvilke produkter du kan abonnere på.

Nettstedet er helt nytt og i en betafase. Sortimentet vil derfor bli oppdatert kontinuerlig.

Finner du ikke en vare du ønsker å abonnere på? Send et forslag til post@minpakke.no.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus