Nettavisen.no

Tjenester

Privatfly med medlemskort

For 700.000 kroner og oppover kan du fly så mye privatfly du bare vil.

(SIDE2): Et privatfly høres kanskje bra ut, men det er mye styr både når man skal ta av og når man lander på en av verdens mange flyplasser. Omkostninger, faste utgifter og flyskatter kan vel ta lysten fra de fleste.

Eksklusivt plastkort

Et medlemskap i et flyselskap som utelukkende bruker privatfly er i så måte en «billig» løsning for alle som vil reise rundt når de selv ønsker det.

For minimum 700.000 norske kroner, kan selskaper som Skyjet International, Marquis Jet og Sentient gi det et plastikkort og et telefonnummer. Ifølge magasinet Wallpaper gir dette deg umiddelbar tilgang til et privatfly. I tillegg til utallige timer i luften, får du også tilgang til tusenvis av flyplasser over hele verden, mange av dem for små til kommersielle flygninger.

Denne formen for medlemskap ble beæret med utnevnelsen «Most life-enhancing item» av det allerede nevnte trendmagasinet tidligere i år.

Ideell service

For de med tjukk lommebok og en travel hverdag i en global verden skulle denne servicen passe ideelt. Her er det ingen fly som blir innstilt og flygeren er garantert frisk.

Skyjet kan tilby et av sine fly innen åtte timer og du bestemmer helt selv hvor du vil dra. De har da også 900 fly til disposisjon og kan lande på over 5500 flyplasser.

Mer reisestoff finner du her.