Gå til sidens hovedinnhold

Profesjonell hjelp til hagejobben

Sjekk hvordan du enkelt kan få drømmehagen for en billig penge.

Sommeren er her, så dersom du går du med planer om å fikse på hus eller hage før eller i løpet av ferie, bør du booke håndverker, gartner, murer e.l . nå.

Ny terrasse eller nytt bed
Kanskje har panelet blitt gammelt og må skiftes? Eller drømmer du om en ny terrasse, noen steinbed eller belegningsstein foran garasjen?

En hageplan
Håndverkere og anleggsgartene kan hjelpe deg med det meste, inkludert en plan for å få en flott hage.

Men venter du for lenge kan det fort bli for sent. De fleste håndverkere har mye å gjøre utover våren, og når sommeren først kommer, skal også de ha ferie.

Få tilbud på mail
Med en anbudstjeneste kan du enkelt få oversikt over priser og tilgjengelige fagpersoner, enten du er ute etter en god og billig gartner, anleggsgartner eller entreprenør som har tid til å utføre gartnerarbeid, graving, drenering, planering, asfaltering og annet hagearbeid .

Nettavisens anbudstjeneste MittOppdrag.no ble startet opp allerede våren 2009, og her finner du det meste av tjenester, fagfolk og håndverkere.

Sånn bestiller du tilbud

1. Klikk her

2. Registrer oppdrag (gratis)

3. Motta tilbud på mail

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. Du kan også være anonym helt til du velger å bestille en hnadverker/firma/tjeneste.

MittOppdrag kan brukes til de fleste tjenester man ønsker utført, og brukerne får tilbud på alt fra snekkere og eiendomsmeglere til webutvikling og vakttjenester. Mange har også spart betydelige beløp på blant annet lokaler, catering, transport og fotografering bare ved å innhente anbud og velge en rimeligere leverandør.