Nettavisen.no

Tjenester

Prøv eskimoenes sunne hemmelighet

Prøv eskimoenes oppskrift på et sunt hjerte, godt immunforsvar, godt kretsløp og myke ledd.

Dette er et annonsebilag for Iglo selolje.

Forskere over hele verden har de siste årene vist stor interesse for omega-3-fettsyrene som utvinnes fra spekket på grønlandsselen.

Seloljen har vakt begeistring for dens overlegne kvaliteter. Dette er grunnen til at blant andre Fiskeridirektoratet anbefaler selolje fremfor andre omega-3-produkter:

«I spekket på grønlandsselen er det høye konsentrasjoner av omega-3 fettsyrer. Selolje er eskimoenes oppskrift på et sunt hjerte, godt immunforsvar, godt kretsløp, myke ledd og vakker hud. Det er dokumentert at molekylene i selolje er annerledes oppbygd enn i fiskeolje, og at mennesker utnytter selolje bedre enn fiskeolje under fordøyelsen. Dette er trolig grunnet i at selen er et pattedyr.»

Kilde: Fiskeridirektoratet

Klikk her for å bestille Iglo selolje for kun kr. 1!

Omega-3 betraktes som livsviktige næringsstoffer for å opprettholde god helse, normal vekst og utvikling. Kroppen er ikke i stand til å produsere omega-3, og må derfor tilføres kroppen jevnlig for å vedlikeholde flere livsviktige funksjoner.

Dette gjøres ved å spise sjømat rik på omega-3, eller inntak av omega-3 tilskudd slik som Iglo selolje. I motsetning til fiskeolje, er Iglo selolje rik på alle de tre essensielle fettsyrene: DPA, DHA, og EPA.

Iglo selolje utvinnes fra grønlandsel, som ikke står på listen over truede dyrearter.

Selolje kan ha en gunstig effekt på:
*Stive og ømme ledd.

*Hjerte og kretsløp.

*Reduksjon av farlig kolesterol.

*Blodsirkulasjonen.

*Høyt blodtrykk.

*Tørr hud og mild psoriasis.

Klikk her for å bestille Iglo selolje for kun kr. 1!