Nettavisen.no

Tjenester
Foto: Solum, Stian Lysberg

Prøv folkets iPad-favoritt

Last ned folkets nyhetsfavoritt på iPad. Helt gratis.

VG melder selv på sine sider at deres iPad-avis, VG+, gikk til topps i avisenes kåring av beste iPad-produkt. Utdelingen skjedde til ti aviser som har såkalte kryssmedia-produkter med betaling. Du kan lese artikkelen hos WAN/IFRA her.

30 internasjonale media-apper for betalt innhold var påmeldt i konkurransen, og Aftenposten kan melde at de kom på en åttende plass.

I den norske app-storen for iPad finner du iPad-utgaver også fra Dagbladet og Nettavisen. Begge disse appene er gratis, og ville dermed ikke blitt vurdert i en slik konkurranse.

Disse tre avisene har alle blitt vurdert av brukerne av iTunes, og det er Nettavisens utgave som har best gjennomsnittlig karakter.

Klikk her for å laste ned Nettavisen iPad (gratis) - den samme versjonen er også tilgjengelig ved å surfe til www.nettavisen.no/ipad/ fra en iPad.

Klikk her for å laste ned Dagbladet (gratis)

Klikk her for å laste ned VG+ (35 per uke, 56 per måned, 595 per år)

Aftenposten har også nylig lansert sin iPad-avis (98 kroner per måned). Den har foreløpig kun fått 6 karakterer av brukerne. Under finner du skjermbilder av brukernes karakterer i iTines: