Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Prøv speeddating denne helgen!

Det er «åpent hus» på Match denne helgen og tusenvis av single er pålogget!

Lyst til å finne en kjæreste eller livspartner? I helgen har du en ekstra god sjanse til det!

Det er igjen klart for 24-timers speeddating - helg!!

Match leter ekstra mange single etter en kjæreste eller livsledsager, og for å gi alle som enda ikke har prøvd nettdating en sjanse til å finne ut hvor spennende det kan være (kanskje finner du kjærligheten denne helgen!!), åpner Match fra tid til annen oppp dørene for alle som har lyst.

Det betyr at i hele 24-timer (fra login) kan du teste Match helt gratis og blir kjent med single fra inn- og utland. Etter 24 timer får du beholde din profil (helt gratis), men du kan ikke snakke med andre medlemmer uten å melde deg inn.

Klikk her for å teste!

Single naboer
Du kan velge å søke blant single der du bor (sjekke om nabojenta er single), single ellers i landet eller single fra andre land.

Ja du leste helt rett - enten du drømmer om en «svensk kjæreste», en matglad italiener eller en mer eksotisk partner fra en et annet kontinent, så har du muligheten til å finne han eller hun på Match.

Så lett blir du med:

1. Registrer deg gratis på denne lenken!

2. Finn noen du liker

3. Send en melding

Før du vet ordet av det, har du noe på gang!!

(Tilbudet gjelder i 24 timer fra du registrerer deg)

46 matcher hver dag!
Match.com er Nordens eldste og mest seriøse datingtjeneste og Nettavisen er stolte over å ha en seriøs partner med på laget, og selvfølgelig svært glade for alle vi har vært med på å bidra til at har funnet kjærligheten

Hver dag finner 46 single en kjæreste eller livspartner her, og takkemeldinger og søte historier fra folk som har funnet sin bedre halvdel er daglig kost på Match.

Klikk her for å prøve lykken du også! Husk at «Den som intet våger, intet vinner».

Vil du tipse en venn, er det viktig at vedkommende bruker denne lenken!