Nettavisen.no

Tjenester
Rafael Gracia Tønder sier han fikk selvtillitten tilbake med en ny hårmanke, og anbefaler gjerne Masterklinikken og Dr. Kosmidis til andre som ønsker å gjøre noe med hårtapet.
Rafael Gracia Tønder sier han fikk selvtillitten tilbake med en ny hårmanke, og anbefaler gjerne Masterklinikken og Dr. Kosmidis til andre som ønsker å gjøre noe med hårtapet. Foto: Masterklinikken

Rafael fikk håret tilbake

Å få håret tilbake ble en ny vår for Rafael Garcia Tønder.

Det var Dr. Kosmidis som gjennomførte den smertefrie behandlingen av Rafael Garcia Tønder. Dr. Kosmidis er lege og driver den nye superklinikken for hårtap på Majorstua i Oslo, sammen med Sten Thure Eriksen.

Sjekk http://masterklinikken.no/

Ved å benytte nye metoder for hårtransplantasjon fikk Rafael håret tilbake.

- Jeg synes jeg så veldig gammel ut, og ønsket å få tilbake noe av mitt gamle utseende. Allerede etter første behandling så jeg at Dr. Kosmidis traff innertier, sier Rafael.

Og han fortsetter:

- Jeg skrudde klokken tilbake, og jeg må innrømme at det slo godt ut på selvtilliten min.

Ny og effektiv metode

Metoden for hårtransplantasjon er videreutviklet av Dr. Kosmidis, som sammen med Sten Thure Eriksen har startet den nye Masterklinikken i Oslo. Masterklinikken består av bransjens mest erfarne hårteam, og teamet har gjennomført med enn 2.500 behandlinger og 4.000 konsultasjoner.

- Dette er en kosmetisk behandlingsform, hvor hårsekker flyttes fra kundens eget donorområde til området med lite hår. Våre leger gjør dette uten at kunden føler smerte under eller etter behandlingen, sier Eriksen.

- Anbefaler Masterklinikken

Masterklinikken benytter de nyeste og de mest avanserte metodene for å flytte hårsekker. Klinikken har god kompetanse på de siste metodene innen hårbehandling, og råder kundene om hva som er best. Masterklinikken gir en kosmetisk behandling fri for bruk av skalpell, og hvor det ikke vil benyttes sting. Det er heller ikke smerte under eller etter behandlingen.

-Jeg har ingen problemer med å anbefale Dr. Kosmidis og Sten til mine venner, sier Rafael.

Masterklinikken gir en skriftlig garanti og finansiering. Kunder som ønsker ytterligere informasjon kan gå til www.masterklinikken.no