Gå til sidens hovedinnhold

Real Madrid kniper avansement

De har slitt mot Lyon i årevis, men denne gangen lykkes de. Her er dagens oddstips.

Onsdagens øvrige meny fra Sportspill.no:
Tipping: Chelsea blir for sterke igjen
Odds: Lesernes oddstips onsdag
Viking Lotto: Jackpot! Vinn 26 millioner i kveld!

Langoddsen byr på en fin blanding av håndball, ishockey og fotball. Når vi ser nærmere på utvalget og den oddsen som tilbys, må vi likevel vri hjernen litt for å finne dagens beste spill.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Real Madrid - Lyon
Champions League, 1/8-finale, returoppgjør etter at lagene spilte 1-1 på Stade de Gerland i Lyon. Dette er langt mer spennende enn kveldens andre Champions League-oppgjør. Historien forteller at Real Madrid har røket ut i denne runden seks år på rad. Forrige sesong røk de sågar ut mot dagens motstander, og de har ikke slått Lyon på syv forsøk i Champions League. Men historien forteller også at ingen fransk klubb noensinne har vunnet på Santiago Bernabeu i denne turneringen, og at Real Madrid er eneste gjenværende lag som ikke har sluppet inn mål på hjemmebane, mens Lyon har sluppet inn mål i sine åtte siste kamper.

Real Madrid har feilfrie 14-0-0 og målforskjell 46-6 på hjemmebane i Primera Division. I mars har vi sett dem slå Hercules 2-0 og Malaga 7-0 her. Alonso og Pepe fikk hvile litt i helgen, med tanke på denne kampen, og Ronaldo er tilbake, så her ligger det an til et toppet hjemmelag. Som tidligere er Higuain og Kaka ute med skader.

Sannsynlig startoppstilling i følge goal.com: Casillas; Ramos, Carvalho, Pepe, Arbeloa; Alonso, Khedira; Di Maria, Özil, Ronaldo; Benzema.

Lyon veksler mellom seire og uavgjort i Ligue 1, der de er oppe på en 3. plass og har 5-4-4 på bortebane totalt. I mars har de vist strålende form med 5-0 over bunnlaget Arles og 2-0 borte over Sochaux. Michel Bastos er suspendert i dag. Ederson er skadet. Cissokho, Cris og Gourcuff ser ut til å være tilbake, de er med i troppen.

Sannsynlig startoppstilling i følge goal.com: Lloris; Reveillere, Cris, Lovren, Källström; Toulalan, Gourcuff, Gonalons; Lisandro, Gomis, Cesar Delgado.

Innbyrdes oppgjør:

22.02.2011 Lyon - Real Madrid 1 - 1
10.03.2010 Real Madrid - Lyon 1 - 1
16.02.2010 Lyon - Real Madrid 1 - 0
21.11.2006 Real Madrid - Lyon 2 - 2
13.09.2006 Lyon - Real Madrid 2 - 0
23.11.2005 Real Madrid - Lyon 1 - 1
13.09.2005 Lyon - Real Madrid 3 - 0

Dette skal ha alle forutsetninger for å bli en jevn kamp. Det står enormt mye på spill. Historien viser at det spøker for Real Madrid på dette stadiet, men denne gangen heter treneren Mourinho. Kanskje er han tungen på vektskålen som gjør at Real Madrid ikke spiller uavgjort hjemme mot Lyon enda en gang, men tar en knepen seier. Real Madrid er også videre med 0-0, men når ble det sist 0-0 på Santiago Bernabeu. Vi har krysset av for HU i denne på tippekupongen, for vi tror det blir jevnt, og 3,60 i odds for en knepen hjemmeseier mener vi er et fint tilbud fra Norsk Tipping og slett ikke usannsynlig, og vi spiller denne som single. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

59. Real Madrid - Lyon (0-1) 1,85 3,60 2,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken