Nettavisen.no

Tjenester
Foto: AFP PHOTO / IAN KINGTON

Redknapp kan trylle

QPRs redningsmann Harry Redknapp kan få en pangstart.

Sportspills meny tirsdag
V65 Eskilstuna: Maharajah for alle penga
Oddstips 1: Klose vs. Di Natale
Dobbel V5 Forus: Pål sitter på leken
Premier League: Skaderapport

Det er en flott og omfattende tirsdagsmeny på langoddsen, for med Norsk Tippings nye oddstilbud har vi bortimot 100 objekter å velge mellom, bare i dag.

Vi finner midtukerunder i Premier League, Championship, Serie A og Bundesliga, og cuprunder i Italia, Spania, Belgia og Frankrike. I tillegg spilles det mye ishockey.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
22. Växjö Lakers - Färjestads H 2,55

Elitserien. Växjö har vært opp og ned. Det er under to uker siden de slo dagens motstander 6-3 på bortebane, som vi tipset om her i langskudd-spalten, men det er heller ikke lenge siden Växjö skuffet med tap hjemme for Rögle. Färjestads Patrik Lundh er suspendert her og et par runder til for en grusom takling mot Brynäs. Färjestad er ellers i god form, men de tapte altså mot Växjö sist, og på straffer i møtet før det også, og de tapte en bortematch her forrige sesong. Vi klarer ikke slippe tanken om en ny Växjö-overraskelse, og når oddsen er 2,55 fyrer vi løs.

44. Hamburger SV - Schalke 04 H 3,50
1. Bundesliga. Her er begge i variabel form, men HSV er likevel gjort til ganske store outsidere. De tapte i Düsseldorf på fredag, men slo Mainz hjemme runden før. 3-0-3 på eget gress. Schalke har tapt sine to siste bortekamper, mot ordinær motstand i Hoffenheim og Leverkusen, og lørdag skuffet de igjen, med bare 1-1 hjemme mot Eintracht Frankfurt. Det er en del fravær i begge lag og vi mener denne kampen er åpen. Da blir 3,50 på hjemmeseier et meget aktuelt langskudd.

Dagens avslag
71. Wolverhampton – Millwall H 2,25

Championship. Vi begynner å se odds over 2,00 på Ståle Solbakkens Wolverhampton igjen, noe som bare skulle mangle når de har 0-3-5 på sine åtte siste. Solbakkens problemer ser imidlertid ikke ut til å være over, med skader på sentrale spillere, svak form og nå også det Solbakken kaller svak vinnermentalitet i laget. Når formbomben Millwall kommer på besøk, blir selv 2,25 på hjemmeseier lite fristende.

Dagens spill
Det er ikke vanskelig å finne vinnerkandidater denne tirsdagen, og vi velger å holde oss unna cup-objektene og ser heller på midtukerundene i Italia og England. Vi starter med en tur til Roma, og et outsiderspill i Championship, før vi runder av med en liten bombe i Premier League.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Premier League
54. Sunderland - Queens Park Rangers

Premier League. Sunderland ligger to poeng over streken med sine 2-6-4 totalt. De har bare én seier på sine syv siste, og hjemme på Stadium of Light har de røket 2-4 for West Bromwich og 0-1 for Aston Villa i de to siste.

Brown er ute, McFadden, O'Shea og Cattermole er usikre.

QPR tok farvel med manager Mark Hughes sist fredag, og nå er rutinerte Harry Redknapp hentet inn. Redknapp sto på tribunen da QPR tapte 1-3 for Manchester United på lørdag, han tok over laget søndag. Med 0-4-9 og skarve fire poeng hittil, ligger QPR på en klar sisteplass og Redknapp sier det blir hans største utfordring noen sinne å holde London-klubben i Premier League. «Jeg trenger 11 mann som er villige til å gjøre en innsats. De som ikke gir maksimalt, får ikke spille, da henter jeg 11 andre. Jeg har ikke plass til spillere som mister ballen og står med henda i været», sier Redknapp, som tidligere har reddet Portsmouth fra nedrykk og tatt Tottenham fra tabellbunnen til Champions League.

Zamora (a) og Johnson (a) er ute på lengre sikt. Ephraim er også, Bosingwa er usikker.

Redknapp har en fantastisk evne til å motivere spillerne sine. Det er spennende med disse manager-skiftene, noen managere har man troen på, andre ikke. I dette tilfellet griper vi aller første mulighet, for vi tror Redknapp tilfører noe nytt, umiddelbart. Sunderland er til å komme på talefot med for tiden. Vi setter 100 kroner på borteseier til 2,95. Spillefrist klokken 20.40

54. Sunderland - Queens Park Rangers 2,10 3,00 2,95

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill