Nettavisen.no

Tjenester

Så enkelt kan du glede ditt barn

På Tusenfryd får barna en opplevelse for livet - sammen med deg.

Som forelder er det ikke mye som er bedre enn å se utrykket av full glede i ditt barns ansikt. Som når du gir akkurat den riktige gaven til jul eller bursdagen, og ansiktet lyser opp i et gigantisk smil. 

Eller som når du kan overraske ditt barn, plutselig og uten forvarsel, med en billett til Tusenfryd

Åpningen er rett rundt hjørnet

I år åpner parken den 25. april, og barna kan få oppleve sitt livs tid i fornøyelsesparken. Her kan de for eksempel oppleve det prisbelønte showet Thors Hammer, som vant 2. plass i en prisutdeling til de beste attraksjonene i Europa.

I sammenheng med åpningen av parken kjører Tusenfryd nå et tilbud som gjør det billigere å ta med hele familien. Det er alltid billigere å forhåndskjøpe billetter på nett på Tusenfryd, og kjøper du denne kampanjebilletten får du med enda en billett til som du kan benytte før 30.06.

Vanlig dagsbillett starter fra 299 kroner. Og husk: kjøp billetten på nett for å få billigste pris.

Med andre ord er det mye å spare.

Finn kampanjebilletten her.

For barn - i alle aldre

Supert åpningstilbud fra Tusenfryd

Med mer enn 30 forskjellige attraksjoner har Tusenfryd alltid et tilbud for barn i alle aldre. Her er det karuseller med høy fart, karuseller som gjør at det kiler i magen og andre morsomme opplevelser – alt i trygge omgivelser.

For de aller minste har Tusenfryd områdene Barnas Fryd og Frydskogen. Her kan barna velge mellom flere morsomme og spennende karuseller som f.eks.: Ballongferden, Froskehoppet, Marihøna og Sommerfuglene.

Sammen med barna er det også mye å velge i mellom. Den klassiske Finkarusellen på toppen av rulletrappa, Tømmerstupet hvor dere får en lett ansiktsdusj, den koselige Bestefars Bil, den gyngende Kanofarten eller den spennende berg- og dalbanen WesternExpressen for å nevne noen.

For de som vil ha mer fart

I år er ThunderCoaster oppgradert med nye vogner, noe som vil gi en ny og forbedret kjøreopplevelse i berg- og dalbanen som ble kåret til en av verdens beste når den åpnet.

I tillegg kan du kjøre SpeedMonster, karusellen som akselererer fra 0-90 på 2 sekunder og hvor du er vektløs 7 ganger.

SuperSplash er berg- og dalbanen med et av verdens bratteste «watercoater-dropp». Når båten treffer vannflaten sendes vannet flere titalls meter av gårde. Ikke for deg med vannskrekk!

Eget motorshow!

Burnout Stuntshow starter på Tusenfryd den 1. juli.

Fra 1. juli til 2. august vil også motorshowet Burnout bli vist på Tusenfryd. Det fremføres av et profesjonelt stuntteam fra Italia, og inkluderer 10 biler, 2 motorsykler og heseblesende action. Er du bilglad så er det garantert et minne å dele med ditt barn!

Et minne for livet

Det finnes en rekke muligheter for underholdning, attraksjoner og bespisning på Tusenfryd. Etter en dag på hos fornøyelsesparken står du igjen med en glad familie, og et minne for livet.

Her finner du billettprisene til Tusenfryd.