Nettavisen.no

Tjenester

Så lett desinfiserer du smokken

Ingen grunn til bekymring selv om smokken går i bakken.

Det å ha ansvar for små barn stiller store krav til den ansvarlige voksne. Utfordringene er mange og man kommer opp i utallige situasjoner man må håndtere.

Vask av smokk
De fleste med ansvar for noen små har opplevd smokker som faller på gulvet. Noen velger å skyller den i en tilgjengelig offentlig vask, andre forsøker å desinfisere smokken ved å putte den i egen munn.

Ingen av delene er 100% heldig, men nå har det kommet en løsning som er tilnærmet akkurat det.

Desinfiseringsmaskin mot E-coli
Gjennom Nettavisens lavprisbutikk Innpris.no har vi nå fått inn et parti med desinifiseringsmaskiner til smokk. Maskinen er ikke er større enn at du kan ha den med deg i lommen, og dermed overalt hvor du måtte dra.

Smokkboksen er utviklet for å bekjempe 99,9% av alle bakterier samt E-coli på barnets smokk ved hjelp av UV-lys. Dette er det samme lyset som tannleger bruker til desinfisering av utstyr.

Rabatt for Nettavisenleser
Det er to typer av maskinen, og begge får du med rabatt gjennom Nettavisens butikk, Innpris.no.

Her finner du versjon 1 - som passer perfekt for «sutter»

Her finner du versjon 2 - som passer perfekt for å desifinsere topper på flasker m.m.

Har du prøvd å finne ut om barnet ditt har feber, eller bare vil følge med på om den går opp og ned så vet du at det kan være en liten utfordring.

Ikke alle barn er like glade i å ta tempen med dagens tilgjengelige utstyr. Løsningen er en smokk med febermåler, som du nå får med 30 % rabatt på Innpris.no

Her finner du smokken

Begrenset antall
Produktene du finner på Innpris.no tilbys rimeligere som en del av en markedskampanje. Derfor er alle produkter kun tilgjengelige i et begrenset antall.