Nettavisen.no

Tjenester
(Crestock.com)

Så lett får du ros hjemme

Vi gir deg hele hemmeligheten til hvordan du får fikset alt du må. Hjemme og på jobb.

Det er alltid slik at det er mer man skulle ha gjort enn man har tid til. Det er et vindu som kanskje burde byttes, et blandebatteri på kjøkkenet som lekker, en steinhaug som burde vært flyttet før vinteren kommer eller alt det andre som man på hjemmefronten stadig blir minnet på at burde ha vært gjort.

Når skal du få tid?

Som det heter i reklamen så får man ingenting gjort før man begynner, men når skal man egentlig ha tid til det?

Hvis du i tillegg legger på det faktum at du har fått ansvaret for en kick-off i januar, bestille et nytt skilt til jobben eller skaffe et nytt rengjøringsfirma så kan det bli vanskelig å få tid til den så svært viktige tiden i sofaen med en god kopp kakao mens vinterstormene er i gang utenfor.

Hemmeligheten ut på anbud

Hemmeligheten for å klare å komme seg raskt fra mange arbeidsoppgaver til løst problem er enklere enn du tror. Nettavisen har i over ett år drevet anbudstjenesten MittOppdrag.no. En tjeneste som lar deg sette omtrent hva det måtte være av oppgaver ut på anbud.

Ikke bare det ene, men også det andre

Der andre tjenester lar deg kun søke etter håndtverkere kan du på MittOppdrag finne en advokat for å skrive testamente, en rørlegger for å fikse krana på kjøkkenet, hoteller til kick-off eller for den sakens skyld et nytt designfirma til hjemmesiden til ditt firma. Målet med tjenesten er at den skal være en hjelpende hånd, din personlige assistent - om du vil.

Over 90 000 leverandører

Over 90 000 leverandører er tilgjengelige på MittOppdrag og hver dag legges det inn hundrevis av oppdrag som sendes ut på anbud. Alle dine oppdrag blir enkelt og greit tilgjengelig for deg på nett, og kommunikasjonen skjer på e-post, og det er selvfølgelig helt gratis - og uforpliktende.

Her kan du besøke MittOppdrag.no - og legge inn akkurat ditt oppdrag.

PS! MittOppdrag samarbeider også med Romerikes Blad, Bergensavisen, Tidens Krav, Fremover, Klikk.no og Lofotposten for å nevne noen. Du vil ikke finne en mer altomfattende tjeneste her i Norge med anbud på det du måtte ønske. Kall det gjerne et helt torg av anbud hvor du finner alt du vil finne.