Nettavisen samarbeider med kostholdstjenesten Somebody, en kostholdstjeneste for deg som vil vite hva du spiser, leve sunt og styre kaloriinntaket for å få kontroll på vekta.

7 små endringer
Hver uke fremover i syv uker vil gründer og ernæringsfysiolog Camilla Andersen levere et ukentlig kostholdstips som innebærer at du ved å gjøre en endring i t kostholdet kan spare kropen din for mange kilo årlig.

Ta kontroll
På kostholdstjenesten Somebody kan du også ta kontroll over din vekt ved å sjekke ditt kaloribehov, føre kostholdsdagbok og bytte ut kalorisyndere med sunnere alternativer.
Les mer her

Her er ukens tips:
«Hvis du drikker en halv liter lettmelk hver dag og bytter den ut med ekstra lettmelk, sparer du kroppen din for 2,1 kg på ett år.»

- Resultatene så jeg på vekta første uka
En av dem som vet at kostholdsendringer fungerer er Somebodymedlem Hanne Christine Øverjordet (31). Hun hadde gått opp 12 kilo og ville gjøre noe med det.

- Vendepunktet kom da ei venninne nærmest ut av det blå fortalte om en annen venninne som hadde gått ned i vekt bare ved å endre kosthold.

- Like etterpå kom jeg over kostholdstjenesten Somebody på Facebook. Jeg begynte å registrere alt jeg spiste, og fant etter hvert alternative matvarer som mettet og ga mye næring men som var mindre i volum.

- Resultatene så jeg på vekta allerede første uka. Det var så motiverende at jeg fortsatte og var nede i idealvekta i løpet av 4 måneder. Les mer her

Ned i vekt med rett kosthold!
Har du også lyst til å få kontroll over inntaket?

Somebody kan du lære mer om hvordan du kan spise riktig og miste vekt ved å forholde deg til ditt eget kaloribehov.

Få vite hva ditt kaloribehov er, sjekk kalorisynderne i ditt kosthold, sammenlign og bytt ut matvarer, før dagbok og få tips til hvordan du kan spise annerledes.

Les mer om kostholdstjenesten Somebody her