Kombinert med en tykk, hvit strømpebukse blir dette søte denimskjørtet helt perfekt på din lille prinsesse. Prisen er kr 189,- og er tilgjengelig i str 5 - 10 år. Du får det hos Ludostore.

Vi la også vår elsk på denne tunikablusen i ren bomull fra LEGO. Prisen er 125 kr, og du finner den her. Mens du venter på de helt varme dagene, gjør den seg bra med en enkel, hvit skjorte eller langermet genser under.

Denne rosa genseren har puffermer og halskant med dekorative knapper. Søt til jeans og andre enkle underdeler. Den er laget av 95% økologisk bomull, koster kr 199,- og kan bestilles her.

Vil du styre unna helrosa plagg, er denne koselige og rimelige tunikaen i ren bomull et godt alternativ. Akkurat nå er den nedsatt fra kr 249,- til kr 125,-. Se den her.

Denne capribuksen i bomullsdenim har broderieffekt i stoffet, og regulerbar elastikk i livet. Ordinært koster den kr 299,-. Nå får du den til kr 149,- . Se på capribuksen og andre nedsatte plagg her.

Denne jakken fra Phister & Philina er så søt at vi skulle ønske den fantes for voksne. Tilgjengelig i str. 3 - 8 år og koster kr 439,-. Klikk her for å se på denne og mer fra Phister & Philina.

Det er en stund til sommeren enda, men denne prikkete sommerkjolen fra Roxy må man bare sikre seg allerede nå. Ord.pris er kr 549,-. Du får den til kr 165,- ved å klikke her .