Nettavisen.no

Tjenester
Jenter, det skal ikke så mye til for å få han. Det gjelder bare trigge de rette knappene som tenner ham.
Jenter, det skal ikke så mye til for å få han. Det gjelder bare trigge de rette knappene som tenner ham. (Thinkstock.com)

Sånn får du ham

6 triks for å bli uimotsåelig for ham.

Lurer du på hva som skal til for å få han til å komme løpende etter deg?

Et for direkte forsøk på å få en mann, kan ha motsatt effekt. Du kan ende opp med å skremme han bort, fordi han føler at han ikke har kontroll over situasjonen.

Derimot så tennes menn av diskrete, seksuelle antydninger eller «tilfeldig» berørelser. Dette kan være nok til at sansene hans blir vekket og at han ikke klarer å slutte tenke på deg.

Ta gratis test og se hvem som passer for deg!

Beføl deg selv
Menn er visuelle. Ved å forsiktig føre fingrene over kragebeinet, eller rette på kjolen mens du stryker deg selv nedover lårene, så kaprer du oppmerksomheten hans.

Han har allerede fått tankene på hva som befinner seg under kjolen.

Kroppskontakt
Fysisk kontakt må aldri undervurderes. Enten det dreier seg om et forsiktig stryk på ryggen hans idet du paserer ham, eller foten din som «tilfedigvis» berører hans i heisen, på bussen eller under bordet, så er dette en «turn-on».

Du signaliserer at du vil ha ham og at du tør være fysisk med han. Dette gjør ham nysgjerrig på mer.

Ingen spesiell akkurat nå?

På Match kan du treffe andre single

Ordspill
Refererer du til din egen kropp når det faller seg naturlig i en samtale, kan dette være nok til å få fantasiene hans til å løpe løpsk. Lur inn noen frekke og forførende ord innimellom i samtalen. Du viser da at du er trygg på deg selv og din egen seksualitet, noe han definitvt vil synes er sexy.

Gi han komplimenter
Alle trenger vi bekreftelse på hvordan vi ser ut. Dette får oss til å rette opp ryggen og føle oss mer attraktive.

«Boost» selvtiliten hans ved å bemerke hans utseende og fortell han hva du liker ved ham. Få han til å føle seg som den «mest sexy mannen i verden», og han vil løpe etter deg og fiske etter mer.

Spar på godbitene
Menn liker spenningen rundt jakten på det motsatte kjønn, så sørg for at «byttet» hans ikke er for lett å fange. Gi ham litt og litt av gangen.

Ert ham og flørt med ham, og gjør ham nysgjerrig på hva mer du har å tilby.

Fortsatt ikke funnet den rette?

Klikk her for å ta en personlighetstest og se hvem som vil passe for deg.

(Kilde: cosmoplitan.com)