Det finnes det utrolige man kan lære seg ved å kunne de rette teknikkene. Det vet gründer av Hjerneklubben.no, Frank Wedde alt om. Vi utfordret ham til å huske rekkefølgen på en kortstokk på to minutter.

Bruker dagdrømmer
Ved hjelp av enkle hukommelsesteknikker kan Frank huske de utroligste ting.

- Jeg bruker et enkelt system til å huske hva som helst, men i bunn og grunn så handler hukommelse om å koble det du ønsker å huske opp mot en dagdrøm eller fantasi, sier han.

I denne videoen kan du se Frank huske rekkefølgen på en hel kortstokk på under to minutter:

HTML EMBED

Kan syv forskjellige språk
En av Franks lidenskaper er språk og han bruker nå samme teknikk som i videoen på å lære sitt syvende språk, kinesisk. For noen år siden så lærte han hele 3000 spanske gloser på tre uker.

Hjerneklubben har nå lansert SpråkSprint, så nå kan også du lære deg spansk på rekordtid. Lær mer her.

Hukommelse må være gøy
- Det er ikke så vanskelig å huske en kortstokk, gloser eller andre ting, som det man skulle tro, sier Frank.

Noe av det viktigste er å gjøre hukommelse til noe som er gøy. Derfor bruker han dagdrømmer som han setter inn i enkle systemer for å huske kort eller akkurat hva annet han vil. Hjerneklubben har mange morsomme spill som lærer deg disse teknikkene, trener hjernen og øker hukommelsen din.

Lær mer om Hjerneklubben, og prøv et gratis spill her.

Vinn medlemskap i Hjerneklubben
Sitter du på et imponerende husketriks? Send inn link til din video på e-post info@hjerneklubben.no og vinn seks måneders gratis medlemskap i Hjerneklubben.

Hjerneklubben er et samarbeid mellom Memolife og Nettavisen, og er en medlemsklubb.