Gå til sidens hovedinnhold

Se Liverpool-Fulham gratis på nett

Kan Roy Hodgson snu skuta mot Fulham? Du kan se det hele gratis på nett her.

Norsk Tipping deler ikke bare ut en utrolig høy Lotto-gevinst på lørdag (30 millioner kroner), de gir også bort kampen Fulham-Liverpool.

Hodgson vant i fjor
Forrige sesong vant Roy Hodgsons Fulham 3-1 mot Liverpool på sin hjemmebane, mens han klarte en uavgjort 0-0 på Anfield. Nå er Roy Hodgson i sjefsstolen på Anfield. Liverpool ligger på en 9.plass på tabellen, og har kun en borteseier hittil i årets sesong. Hele 6 kamper har Anfield-laget tapt på fremmed gress. På hjemmebane har derimot Liverpool vært relativt gode, med 5 seire, 2 uavgjorte og kun ett tap.

Svart for Fulham
For Fulham er det enda svartere. Før helgen ligger man på en 17.plass, og med tap kan man faktisk ende helt nede på en 19.plass om de andre resultatene går mot dem. Kun 2 av 9 kamper hjemme har endt med seier. Borte har Fulham 3 tap og 5 uavgjorte kamper.

Historisk har også Fulham et relativt godt tak på Liverpool med 6 seire, 4 uavgjort og 5 tap på hjemmebane. På Anfield har Liverpool aldri tapt, med 11 seire og 5 uavgjorte kamper. Målforskjellen er smått imponerende 34-9.

Slik spiller du på nett og mobil
Det er helt gratis å bli nettspiller eller å laste ned Norsk Tippings mobilklient.

Klikk her for å bli nettspiller.
Klikk her for å laste ned mobilklient.

Gerrard ute eller med?
Når det gjelder spillere er det fortsatt usikkert om Steven Gerrard er tilbake for Liverpool, mens bortelaget mangler fortsatt både Zamora og Senderos. Carragher og Agger er borte for Liverpool.

Kampen går klokken 18.30 på lørdag, og du vil finne linken til den gratis sendingen her. (Kampen er avlyst)

Fulham har den dårligste formen av alle lagene i Premier league, og har ikke vunnet noen av sine 6 siste kamper (3 uavgjort og 3 tap). På de tolv siste kampene hjemme/borte (6 siste hjemme og 6 siste borte) har laget kun en seier. Liverpool har 2 seire, 3 tap og 1 uavgjort på sine siste 6 kamper.

Husk Gull-Lotto på lørdag. Du kan spille under:

HTML EMBED