Nettavisen.no

Tjenester

Selger unna lageret på nett

Bedrifter har kastet seg over det nye tilbudet.

Innpris.no er en ny tilbudsbutikk på nett hvor man kan kjøpe produkter til prisen som butikker normalt betaler for en vare. Inne i butikken kan du finne alt fra undertøy til smokker med temperaturmåler til jakker og gaveartikler. Nå inntar også bedrifter som skal selge til bedrifter butikken.

Selger unna lageret
Raymond Hesthaug, daglig leder i Presist benyttet innpris.no til frigjøre kapital som var bunnet opp i varer på lageret. Ved siden av hodegeskjeften- webbyrået Presist, har Raymond drevet en rekke nettbutikker. Da tiden ikke strakk til så han seg nøtt til å se etter nye metoder for å selge ut lageret:

- Opplevelsen min med Innpris.no er ikke bare god, men best i Norge. Over 200 jakker har blitt tømt fra lageret på kort tid

Egen tjeneste for B2B
Dette førte til at Innpris.no og Presist så seg om etter flere metoder å samarbeide på. Resultatet er en egen tjeneste (b2b) der bedrifter får markedsføring i bytte mot rabatter. Tilbudene blir vist på Innpris.no der bedrifter sender kontaktinformasjon til tilbydere av tjenester og produkter de ønsker.

Du kan se tilbudene her

Les også:

Tidenes tøffeste kaffekopper?

Så lett desinfiserer du smukken

Kjøp julegavene til innpris

Julegaven til 40% rabatt

Nytt parti med vinterens heteste jakke - til 65 % rabatt