Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Send penger til utlandet raskt, trygt og enkelt!

Med noen få tastetrykk kan du overføre penger til hele verden.

Mange kan være i tvil om hva man skal gjøre når det gjelder pengeoverføring til utlandet. Det er en jungel av gebyrer og andre ting du må ta stilling til når dine penger skal på verdensvandring.

Raskt, trygt og enkelt

Western Union har gjort det raskt, trygt og enkelt for deg å overføre penger over hele verden og med 135 års erfaring kan du stole på oss.

Western Union har over 510.00 fysiske lokasjoner i over 200 land der du kan sende og motta penger, vi håndterer 250 millioner overførsler hvert år.

Vi gjør det lett å sende penger online ved å tilby to lette metoder til å overføre penger fra ditt eget hjem. Du kan sende penger ved å benytte følgende kort:

Visa, Mastercard, Maestro eller Visa Debit (Delta og Visa Electron) og kan utbetales til din mottaker på følgende metoder:

Penger på minuttet (MIM): Send penger online og det betales ut til mottaker på en fysisk lokasjon overalt i verden på noen få minutter!

Direkte til bank (D2B): Send online direkte til en bank, tar 1-2 dager avhengig av bank og land.

Noen land tilbyr også penger til mobil (MTM): Da kan du sende penger online til en mobil-konto i utlandet, du skal kun oppgi mottakers navn, adresse og mobil-nummer.

Rabattkode gir avgiftsfrie overføringer

Som noe helt nytt har Western Union innført en rabattkode. Det betyr at du som ny internett-kunde kan overføre penger til utlandet helt uten avgifter. Ikke nok med at det er raskt og enkelt – bruk rabattkode WUNETNOK så slipper du gebyrer ved din første penge overføring.

Western Union gjør overføringen enkel og gjennomsiktig, du kan følge overføringen online på din konto.

Slik gjør du når du skal overføre penger på nettet med Western Union:

1. Registrer deg helt gratis.

2. Bruk et kreditt- eller debetkort fra Visa® eller MasterCard® utstedt av en norsk bank.

3. Du kan overføre 4000 kr første og anden gang du overfører. Etter det kan du overføre opptil 35.000 kr når du fullført identifikasjonsprosessen.

4. Når transaksjonen er godkjent kan mottakeren hente pengene i løpet av noen få minutter uansett hvor i verden de er.(Avhenger av åpningstiden til agentkontoret som utbetaler pengene).

5. Du får en kvittering som viser om transaksjonen er godkjent eller blitt avvist.

Mottakeren kan også i noen land motta pengene på en bankkonto eller en mobil lommebok. Mottak til en mobil lommebok krever at mottakeren har en aktivert tjenesten hos en av Western Unions mobiloperatørpartnere i landet sitt.

Les mer om Western Union her