Nettavisen.no

Tjenester

Serverer ca 150 000 middager hver eneste uke

Godtlevert.no er årets store trend.

Middagen levert på døra har dette året vokst seg til å bli en av de mest ettertraktede løsningene for både små og store familier - over 10.000 husholdninger har kastet seg på trenden og selskapet forventer en omsetning på nærmere 200 millioner - kun i år.

Det er tydelig at Godtlevert.no gjør noe riktig.

En tjeneste med store fordeler for forbrukeren

Det er ingen tvil om at Godtlevert.no dekker et behov hos den norske befolkningen. I en hektisk hverdag opplever stadig flere at middagene blir en utfordring både når det gjelder planlegging, innkjøp og matlaging. Tilbakemeldinger fra forbrukerne er entydige:

- Våre kunder opplever å spare tusenvis av kroner hver måned og de sparer masse tid, forteller kjendiskokken som står bak oppskriftene hos Godtlevert.no, Ole Martin Alfsen.

Selvom disse argumentene er gode nok i seg selv til å kaste seg på trenden, er det også andre faktorer som gjør tjenesten verdt et forsøk.

- Med middagen levert på døra, kan du med hjelp fra erfarne fagfolk enkelt endre husholdningens dårlige matvaner. Vårt fokus er nemlig varierte, sunne og spennende middagsretter, som inneholder gode råvarer og rikelig med næringsinnhold.

Videre forteller mesterkokken at Godtlevert.no også har bidratt til at flere familier opplever at middagstid, blir til familietid.

- Vi har fått tilbakemeldinger fra våre kunder om at middagsløsningene fra Godtlevert.no har bidratt positivt når det gjelder det sosiale familieaspektet.

Nye og spennende retter gjør at familiemedlemmene blir mer engasjert rundt måltidet; de gleder seg og er spente på ukens levering, de står samlet om matlagingen og sammen deler de nye smakserfaringer.

- Det er klart at det varmer kokkehjertet!

Her bestiller du middag på døren fra Godtlevert.no

Ulike behov - ulike menyer

Godtlevert.no leverer ulike menyer og gjør det enkelt for deg å finne middagsløsninger som passer husholdningnes behov.

Expressmenyen er for deg som ikke vil bruke mye tid på matlaging. Originalmenyen utfordrer smaksløkene noe mer, men tar litt lenger tid. Perfekt for småbarnsfamilien er barnemenyen – til tross for navnet passer den både for store og små.

- Barnemenyen tar hensyn til hvordan barna liker å spise, og inneholder lite e-stoffer, salt og andre tilsetningsstoffer. I tillegg er oppskriftene enkle slik at barna også kan være med å tilbrede middagen, sier Alfsen.

For de som vil ned i vekt, eller leve litt letter, utvikler også TV-kokken en ukentlig meny i samarbeid med Grete Roede, kalt Roedemenyen.

- Vi er kjempefornøyde!

Vi har vært i dialog med en rekke familier som bruker Godtlevert.no ukentlig og vi kan med sikkerhet fortelle at tjenesten leverer varene.

Monica Svalby får mat levert på døren hver uke.

- Leveringen dekker alle behov vi har for mat gjennom hele uke, samtidig som vi sparer minst 2000 kroner i måneden på å være kunde hos Godtlevert.no.

For familien Haagensen har Godtlevert.no bidratt til at barna spiser både sunnere og mer variert.

- Barna har funnet nye, og ikke minst sunne, middagsretter de gleder seg til. Deres favoritter er blant annet fish&chips og rettene som inneholder laks.

Gjennomgående hos alle brukerne vi har snakket med er imidlertid budskapet følgende:

- Vi anbefaler det til absolutt alle!

Hva venter du på?

Her kan du bestille middag lever på døren fra Godtlevert.no