Gå til sidens hovedinnhold

Sett bort jobben - få mer fritid

La andre male huset, så kan du selv nyte sommeren når du har fri fra jobben.

Som huseier er det mange ting som skal fikses i løpet av våren, og særlig om man er i en oppussingsfase eller har kjøpt noe helt nytt.

Men tiden frem til sommerferien går fort, og skal du rekke å bli ferdig kan det være lurt å sikre seg litt profesjonell hjelp.

Når det passer for deg
Med Nettavisens tjeneste MittOppdrag.no kan du sørge for at jobben som skal gjøres blir gjort nå så fort som mulig, i juli mens du selv nyter late dager på ferie, eller på sensommeren når du er tilbake og kan instruere håndverkere løpende.

Få tilbud på mail
Mittoppdrag.no er en anbudstjeneste som er helt gratis for brukerne. Du registrerer bare hvilket oppdrag du ønsker utført og hvor i landet du bor. Deretter går anbudet ut til håndverkere, bedrifter eller andre tilbydere i ditt distrikt.

Du slipper altså å lete i telefonkatalogen eller på nettet, og kan i stedet sitte i ro og mak foran pc-en og vurdere tilbud fra forskjellige tilbydere som ønsker å utføre oppdraget ditt. Du står fritt til å velge det tilbudet som passer dine behov – enten tid, pris eller seriøsitet er viktigst for deg.

Slik gjør du:

1. Gå til www.mittoppdrag.no

2. Klikk på registrer oppdrag

3. Fyll ut skjemaet med hva du ønsker å få gjort

Så kan du vente på anbud fra hundrevis av registrerte håndverkere i din e-post.

Gratis og uforpliktende
Tjenesten er helt gratis å benytte for deg som forbruker, og det er ingen forpliktelser knytttet til bruk av tjenesten.

Din adresse blir heller ikke formidlet til tredjepart, og det er du selv som bestemmer hvilken leverandør du ønsker å benytte deg av hvis du finner et tilbud som passer.

Konfirmasjon eller snekker
På MittOppdrag finner du tjenestetilbydere av alle slag, og enten du trenger en takstmann, vil ha hjelp til å male huset eller har behov for catering i forbindelse med barnedåp eller jjubileum, så finner du tjenesteytere som gjerne vil hjelpe deg med oppgaven her.

Du betaler ingenting for å legge inn oppdraget ditt, og det er ingen forpliktelser heftet ved registreringen. Du forblir anonym helt til du eventuelt takker ja til et tilbud.

Klikk her for å prøve Mittoppdrag!