Nettavisen.no

Tjenester
(Nettavisen)

Sett sammen din avis

Med Nettavisens nye tjeneste, Nettavisen pluss, er det du som bestemmer hva innholdet skal være.

Bruker du mye tid på å lese flere nettaviser, lete etter værmeldingen for ditt hjemsted, sjekke lokale nyheter, blogger og annet?

Nettavisen har nå laget tjenesten Nettavisen pluss som gir deg dine personlig valgte nyheter og annet innhold du måtte ønske på en og samme side:

Ansvarlig redaktør i Mediehuset Nettavisen, Gunnar Stavrum, forklarer:

- Hensikten med Nettavisen pluss er å la leserne «fylle på» vår redaksjonelle produksjon med nyheter også fra andre kilder. Dermed blir Nettavisen pluss er et unikt tilbud ved at vi lar leserne selv få være redaktører. Enkelt og greit kan man velge sine kilder for nyheter og andre redaksjonelle saker blandet med vær og annen nyttig informasjon.

Her kan du lage din egen nettavis

Leserne i førersetet
Det tar mellom fem og ti minutter å lage sin egen nettavis hvor man også kan velge å få oversikt over neste kamp og tabell for sitt favorittlag i fotball, få været fra valgfritt sted i hele verden og alt det siste fra alle sidene du ønsker enten det er firmaets hjemmeside eller din datters blogg. Med Nettavisen pluss er du som leser i førersetet.

- For oss er det en selvfølge at leserne skal få sitte i førersetet, forteller Gunnar Stavrum. Det har alltid vært en del av Nettavisens strategi å være åpne, rause og i forkant med ny teknologi.

Så enkelt er det
Det kreves ingen teknisk innsikt eller forståelse for å lage din egen avis, og tar kun 5 minuttter å sette den opp.

Alt du trenger å gjøre er å huke av for hvilke aviser og andre nettsider du ønsker å ha på din side så blir siden automatisk laget for deg.

Egen url
Siden får en helt egen nettadresse som du kan besøke fra hvor som helst du er i verden. Eksempelvis http://www.nettavisenpluss.no/paalnisja/ som er artikkelforfatterens egen nettavis.

Her kan du lage din egen nettavis