Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Sexy «outfits» han liker

Fem menn avslører hva de gjerne vil se en kvinne i.

Enten du skal på date eller imponere din kjære - vet du egentlig hva du skal ha på deg for å tenne han?

Hva som er på moten er nemlig ikke ensbetydende med hva menn liker å se en kvinne i. Les hvilke antrekk fem menn avslører til Glamour.com at de helst vil se en kvinne i.

Ingen å forføre? Finn en partner på Match.com

Hans T-shirt
«Det høres veldig klisjéaktig ut, men jeg bare elsker å se en jente i min t-skjorte. Enten hun er på vei til sengs eller er på kjøkkenet, eller til og med ute på gaten, så blir jeg helt vill og gal hvis hun har lånt min t-skjorte. Eller noen andre av mine klær egentlig. Kanskje jeg er litt narsissistisk..»

Jaque (28 år), grafisk designer

Naken
«Ikke noe.»

Terrence (25), bartender/guitarist

Dress
«Jeg tiltrekkes faktisk av kvinner som bruker dress på jobben. Hvis jeg er i møter med kvinner som har på seg skjørt og bluse, så har jeg faktisk problemer med å konsentrere meg. Jeg bare elsker å gå inn på kontoret til sjefen min, når hun sitter bak pulten med beina i kryss, iført en nystrøken bluse og kikker opp på meg bak brillene.. Ok, nå har jeg sagt litt for mye.»

Jonathan (30), markedsassistent

Undertøy
«Jeg liker sånn gammeldags undertøy, med klips på strømpene (ok, han snakker om hofteholdere). Særlig foretrekker jeg de hvite. Jeg vet det høres ut som noe fra en pornofilm, men jeg bare liker det veldig godt.»

Michael (21), student

Toppløs
«Noen ganger så gjør kjæresten min små oppgaver i huset uten å ha noe på overkkroppen, og det liker jeg godt. Det høres sikkert dumt ut, men hun har så fine bryster - de er bare helt perfekte. Jeg tror ikke hun er klar over det, jeg har i hvert fall ikke sagt noe. Men hun vet det kanskje - hun må jo ha sett at jeg har glodd.»

Arjun (30), forsikringsagent

Lyst på en partner?
Ta personlighetstesten og la oss hjelpe deg finne den rette!

Klikk her!

(Kilde: Glamour.com)