Nettavisen.no

Tjenester
(Stormberg)

Sikre deg barnas høst-/ vinterklær billig

Parkdress, vinterdress, regntøy, støvler og Cherrox. Slik handler du enkelt og billig.

Høsten er her for fullt, og vinteren rett rundt hjørnet. Selv om det har vært forholdsvis varmt så langt i høst, så er det godt å ha noen varme klær å stenge kulden ute med nå.

Se tilbud i medlemsklubben!

Barn vokser fort
I år som i fjor skal barnas garderober oppdateres. Parkdresser og regntøy med tilhørende støvler og Cherrox, hodeplagg og vanter/regnvotter, til lange utedager i barnehage og SFO må på plass.

Snø i sikte
Fleece og ull, samt vinterdresser eller todelt må også handles inn nå. Snøen lavet ned i fjellstrøkene sist helg, og mange har allerede testet vinterjakken på de kaldeste morgenene.

Slitsom jobb
Det å få tak i alle klesplaggene familien trenger er jo en stor jobb i seg selv. Det skal være riktige størresler og farger, og helst ikke utsolgt på akkurat det du skal ha.

Lyst til å spare tid og penger?
I Nettavisens nye medlemsklubb finnes det også en rekke gode tilbud og fordeler til medlemmene, og rabatt på alt fritidstøy fra blant annet Stormberg og Twentyfour til både barn og voksne er et av tilbudene.

Shop fra sofaen
Her finner du alt du måtte trenge av både varmt høsttøy, regntøy og vintertøy, med tilhørende nødvendig utstyr. Det beste av alt er at du kan bestille alt du måtte trenge i ro og mak fra sofaen, i tillegg til rabatten fra Norgespasset selvfølgelig.

Meld deg inn helt gratis, og se om ikke du også kan spare både tid og penger på smart netthandel.

Slik gjør du det:

* Logg inn på Norgespasset

* Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og velg kategori «Klær og sko»

* Trykk på knappen [ Bestill ] under aktuelt tilbud og følg videre instrukser

Klikk her for å lese mer

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)