Nettavisen.no

Tjenester
(Stormberg)

Sikret deg barnas høstklær?

Regntøy, parkdress, støvler og cherrox. Slik handler du enkelt og billig.

Høsten er rett rundt hjørnet, og selv om vi fortsatt kan få noen varme dager, er det viktig å være forberedt. I Norge slår været gjerne veldig fort om, så har du ennå ikke funnet fram høstjakken, er det kanskje på tide.

Se tilbud i medlemsklubben!

Også barnas garderober skal oppdateres. Parkdresser og regntøy med tilhørende støvler, hodeplagg og vanter/regnvotter, til lange utedager i barnehage og SFO må på plass.

Passer noe av tøyet fra i våres/ifjor eller må det handles inn nytt. Barna vokser fort og klærne holder sjelden mer enn en sesong. Med tanke på at de også skal ha noe varmt som ull eller fleece under, kan det bli en kostbar affære om du ikke er så heldig å arve tøy.

Det å få tak i alle klesplaggene de trenger er jo også en jobb i seg selv. Det skal være riktige størresler og farger, og helst ikke utsolgt på akkurat det du skal ha. Lyst til å spare tid og penger?

I Nettavisens nye medlemsklubb finnes det også en rekke gode tilbud og fordeler til medlemmene, og rabatt på fritidstøy til barna er et av tilbudene. Meld deg inn helt gratis, og se om ikke du også kan spare både tid og penger på smart netthandel.

Slik gjør du det:

  • Logg inn på Norgespasset
  • Velg [ Alle tilbud ] i toppmenyen, og velg kategori «Klær og sko»
  • Trykk på knappen [ Bestill ]

Klikk her for å lese mer

(Du kan selvfølgelig også prøve alle de andre tilbudene du får)