Gå til sidens hovedinnhold

Sikret deg bord til VM?

Noen restauranter blir det gjevere å spise på enn andre, under VM.

«Eat Norway» heter kampanjen som kjøres i gang på 55 utvalgte restauranter, i forbindelse med Ski-VM 2011. Og skal du ha bord her bør du booke nå.

Book bord direkte!

Utgangspunktet for kampanjen er ønsket om å benytte anledningen til å fremme norsk matkultur, når man har sjansen. Men om du tror det betyr kun norsk mat på menyen, tar du feil.

Norsk råvarer i fokus
55 restauranter i Oslo er valgt ut og sertifisert som VM-restauranter i forbindelse med Ski-VM 2011. Spisestedene skal representere norsk matkultur gjennom bruk av norske råvarer. Det kan de gjøre enten i form av en daglig norsk meny, eller som etnisk restaurant som viser fram de norske råvarene i for eksempel pakistansk, italiensk eller asiatisk drakt.

Egen VM-meny
Prosjektleder Kjetil Gundersen samarbeider tett med Stiftelsen Norsk Matkultur om prosjektet «Norsk mat under ski-VM». Han informerer om at restaurantene skal sette opp egne VM-menyer, som kan oppleves i hele tre uker i forbindelse med arrangementet.

–Spisestedene kommer til å tilby den selvkomponerte menyen fra 15. februar til 6. mars.

Det blir spennende å se hva smaksløkene til de titusenvis av besøkende kommer til å synes om «smaken av Norge» anno 2011. Målet med prosjektet er å skape begeistring og matglede hos norske og utenlandske gjester under mesterskapet. Kanskje blir det noen kjendiser å se..?

Vil du være med på festen?

Her kan du booke bord på en "Eat Norway"-restaurant

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?