Nettavisen.no

Tjenester
(Thinkstock.com)

Singles datingtips til valentine

Stor undersøkelse blant single. Sjekk hva vi liker og ikke liker.

I en fersk undersøkelse gjennomført av Match.com har 1600 av de single medlemmene svart hva de synes er det viktigste på en date, oppførselsmessig og utseendemessig.

Både kvinner og menn har sagt sitt om det motsatte kjønn, så her kan det være mange gode tips å ta med seg om du skal på stevnemøte i morgen eller i fremtiden.

Klikk her, møt andre single og prøv nettdating helt gratis t.o.m. valentinsdagen

Stiller spørsmål
Som mann trodde du kanskje at saken var biff bare du hadde booket en spennende restaurant, og hadde noen flotte komplimenter på lur. Vel, kvinnene i undersøkelsen er enige i at det skal mer til enn som så.

Det som kommer frem som det viktigste, og det hele 53% påpeker er det de setter mest pris på, er at daten er interessert og stiller de spørsmål. Dermed er det bare å lage en liste du kan smugkikke i om samtalen skulle stoppe opp.

Morsomt
Ikke spør om ekser og seksuelle preferanser, men om barndom, interesser, venner, lidenskaper etc. Google for konkrete tips om du trenger det.

Styr gjerne inn på morsomme temaer og by på deg selv for å få henne til å åpne seg. Det at daten kunne få henne til å le, var nr. 2 på listen i undersøkelsen, og hele 35% anså det som svært viktig.

Listen lagrer du på mobilen, også tar du bare en rask kikk før du går inn, mens hun er på toalettet og når du går på toalettet etc.

Utseende
Utseende var også viktig men det kom altså ikke på førsteplass på listen. Kvinnene var også mer opptatt av at en mann luktet godt og så bra ut, mer enn at han skulle være den kjekkeste gutten i gata. Det er med andre ord håp for de aller fleste.

25% anså det som viktig å få komplimenter, så dersom du følger rådene over og i tillegg klarer å få smigret henne med noen troverdige komplimenter er det ikke så mye som kan gå galt.

Dette gjør du ikke
Vil du ha flere konkrete tips kan det være verdt å få med seg hva kvinnene uttrykte at de mislikte på date.

Det å ha vond kroppslukt toppet listen med hele 51% av stemmene, mens uhøflighet, for mye alkohol og selvopptatthet kom på de påfølgende plassene over hva kvinnene ikke likte hos en mann.

Flørting med andre, mobilbruk, sexprat og fett hår er andre ting du bør styre unna på den første daten, og antagelig også de påfølgende datene.

Klikk her for å se single naboer som søker kjæreste (Gratis ut valentindagen)

Dette vil mannen ha
Mannen er enig med kvinnen i at selve samtalen og det å være interessert og stille spørsmål er det viktigste.

Dermed er det om å gjøre å finne ut mest mulig på forhånd, slik at du vet hvilke samtaleemner han vil være interessert i å snakke om.

Synes han for eksempel golf er fryktelig kjedelig, kan det være greit å vite det slik at man kan styre unna dette samtaletemaet.

Møtes igjen?
Deretter avslører hele 40% menn at det er viktig at hun uttrykker at hun vil møte han igjen, på første date.

35% er samtidig opptatt av at hun skal lukte godt og se bra ut, så man kan fortsatt skåre noen poeng på å pynte seg litt ekstra.

Moro
Henholdsvis 30% og 25% ønsker at hun skal være sjarmerende og få han til å le, så å kunne by på litt humor er en egenskap også menn setter høyt.

Styr unna
Det menn misliker mest er i likhet med kvinner en partner som lukter vondt (54%).

På andreplass med 35% kommer en kvinne som snakker mye i mobilen. Kanskje litt overraskende, men du skal altså ikke ringe venninnen om du blir rådløs.

Deretter på listen over ting menn misliker med kvinner på date følger en kvinne som flørter med andre, en som er uhøflig med servitøren og en som forteller om andre planlagte dater.

Snakk om bekymringer og elendig liv, mye snakk om seg selv eller negativt snakk om familien var også temaer mennene ikke likte, så spar klagingen til venninnetreffet.

Hennes utseende
Når det kommer til utseendet så er menn mest opptatt av kvinnelige former (48%), et vakkert smil (46%), sunn og i god fysisk form (39%) og pene øyne.

Kvinner derimot er mest opptatt av å finne menn som er høyere enn seg selv. Deretter kommer sunn og i fysisk god form på andreplass, tett etterfulgt av fine øyne, normalvekt og vakkert smil.

Ikke flere enn 11% er opptatt av at mannen skal være veltrent og muskuløs. Kul klesstil er det kun 7 % av kvinnene som mener er viktig.

Ingen date?

Match har åpnet dørene og byr på gratis dating i tre dager fra registrering. Tilbudet gjelder ut valentindagen.

Klikk her for å prøve lykke - helt gratis!